evet ilk kanıt ortaya çıktı denetimsizlik o kadar abartılmış durumdaki kimsenin denetim denen şeyden haberi yok ilaçlama şirketinin sertifası sahte çıktı beyler bayanlar..
SAHTE SERTİFİKA GÖSTEREN İLAÇLAMA ŞİRKETİ SİTESİNİ KAPATTI
https://x.com/rojdaaltints_/status/1991457331696267389ne demiştim insanlar hata yapar ama bu hataları denetleyecek mekanizma artık yok.
Bu zaten beklediğim bir şeydi.İlaçlama şirketine ihale kalınca ilaçlama şirketi çoktan kapıları kapatmış muhtemelen şirket sahibi de benim haberim olmadan yapılmış diyecek.Sahte sertifika, sertifikası çalışmayan çalışana yaptırılan ilaçlama vs derken 4 kişinin hayatına mal olan olaylar olmuş.
Kimsenin umrunda değil yine yakın zamanda normale dönerler.
tutuklandılar hacı benim kızdığım olay başka şimdi desemki bu işletme ne zaman denetlendi? cevap yok. Ruhsat aldınmı iş bitiyor bu memlekette insan bi denetler kardeşim bu adam ne kullanıyor nereden alıyor malı sonuçta bu kimyasal neye zararı var.
Bakın suçlu olabilir bulunabilir herşey olur ama bu olmaz arkadaş olmaz denetleyeceksin.
Hayatını kaybeden Böcek Ailesi'nin kaldığı otelde ilaçlama yapan firmanın; 18 Nisan'da bir evde yaptığı ilaçlama sonrası 3 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybettiği öğrenildi. (Rojda Altıntaş)
Allah belanızı versin. Yöneticiler sizinde