Daha önce bu tarz başlıklar açılmıştı ancak aradım bulamadım ben de yenisini açmaya karar verdim umarım bir sakıncası yoktur.Bu başlığı sürekli güncel tutmaya çalışacağım.Gerçekten indirimli gördüğüm ürünleri ve dikkate değer fırsatları burada paylaşacağım.

Amazon'un 11.11 de 1000tl indirim kampanyasına kıyasla düşük bir kampanya olsada burda ilk 1000 kişi içine girmek gibi bir derdimiz olmadığı için ulaşması daha kolay bir kampanya.
2)Forumdaki kahve konusunda bu makinenin çok övüldüğünü gördüm ciddi bir indirime gidilmiş ve peşin fiyatına 6 taksit olması da ürünü daha cazip kılıyor
https://www.sharkninja.com.tr/products/es501eu-espresso-makinesi-inox3)Trendyol Plus
İlk ay sadece 1 tl ücret karşılığında 3 ay bedava youtube premium kodu dahil olmak üzere birçok avantaja sahip olabilirsiniz ancak youtube premium kodu daha önce premium aktif edilmemiş hesaplar için geçerli.

4)Vodafone Premium ile S Sport Plus aboneliği
Eğer vodafone kullanıyorsanız s sport plus satın almanız için en makul yol vodafone premium üyesi olmanız.Üyelik ücreti ilk ay indirimli olarak 19,90tl diğer aylarda 79,90tl olacak.