Gürcistan da son zamanlarda Türkiye’nin illegal arka kapısı oldu. Eğer iddialar doğruysa bu kız da oradaysa artık bir şekilde kurtarılmalı eğer zorla tutuluyorsa. Ha zorla tutulmayıp yetişkin içeriklerini kendi rızasıyla yapıyor ve kısa yoldan zengin olma hayali kuruyorsa da Türkiye gibi cinsel açlığın zirvesinde bir ülkede hitap edeceği epey kitle bulur kendine. Gençlerin hayali OF starı olmak oldu artık ülkede.
Sadece bizim ülkede değil bütün Dünyada böyle oldu kısa yoldan para kazanmak için en kolay yol oldu. OF işini yapanlar ilerleyen yıllarda büyük pişmanlıklar yaşayacaklardır.
Hayale bak ne büyük hayal OF starı olmak yazık.
Kaybolan kız en azından kendi rızasıyla yapıyordur, yapıyorsa da. Zorla yaptırılıyorsa ortaya çıkacaktır epey bir haber olduğu için.
bu işi yapanların pişman olacağını hiç sanmıyorum, pişman olacak türde bir insan maddi açıdan hangi sıkıntıda olursa olsun kendi bedenini satma durumuna düşmez diye düşünüyorum. bu sektör yıllardır var ve teknolojiyle evrilmesi de normal bir şey. bunların üyeliklerini alanlar oldukça haklı olarak sektörde üretim de durmayacaktır. ülkede abaza çok.
kendi rızasıyla bu işi yapanlar sonuçta kazandıkları parayla çok kısa sürede hayatlarını idame ettirebilir hale geliyorlar. şimdi bütün ömrünüzü gerizekalı bir patronun kölesi olarak 3 harfli marketlerde geçirmek var, bir de toplumun "ayıp" olarak karşıladığı bu işlerle ilgilenip birkaç senede gerçek anlamda emekli olmak var. hangisi kişinin kendisine daha büyük saygısızlık, hangisi daha "yazık" siz karar verin.