Bitcoin Forum
June 26, 2026, 10:19:13 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Ülkemizi Dünyada En İyi Temsil Eden Kişinin Alperen Şengün Olması  (Read 140 times)
xzone (OP)
Legendary
*

Activity: 3360
Merit: 1855

View Profile
November 20, 2025, 03:29:19 PM
Merited by EFS (1), ingiltere (1), DdmrDdmr (1), SUPERSAIAN (1), Vispilio (1), Lachrymose (1), Uhde (1)

Sevinsek mi üzülsek mi bilemiyorum, tüm dünyada uzun yıllardır tanınan yüzlerce Türk var fakat hiçbirisinin ülke imajına katkısı bu kadar çok olmadı son dönemde. Herkes kendi hayatına odaklanmışken hem basketbol kalitesini hem medya karşısında sempatikliğini her geçen gün arttıran inanılmaz bir oyuncumuz var, Alperen Şengün!

Önce NBA'deki çaylak sezonunda bizi gururlandırdı, Houston Rockets videolarında en öne çıkan isim oldu. Arkasından harika bir sezon geçirdi ve All Star forması giydi. Harika bir milli takım performansı ile Avrupa'da rakip tanımadı. Şimdi ise NBA'i domine oyun stiliyle herkes onu konuşuyor, takım arkadaşı Durant her maç sonunda onun inanılmazlığından bahsediyor. Hem takım arkadaşları tarafından çok seviliyor hem de çok ciddi bir fan kitlesi oluştu, sadece Türk taraftarlar değil tüm basketbol severlerin ilgisini çekiyor. Artık maç kazandıran şutlar, inanılmaz savunmalar derken yanına ne Giannis'i ne Wemby'yi rakip olarak görür hale gelmeye başladı.

Bir de üstüne her TV programında ya da röportajda daha da kendini sevdirir oldu. Sosyal medya kullanıyorsanız görmüşsünüzdür, Off Day programında Alpi konuktu ve İstanbul'u gezdiler. İngilizcesinin ne kadar geliştiğini gördük, Türk lezzetlerini tanıttı, turizme inanılmaz bir katkısı oldu. Hem Instagram gönderilerinin altında hem de Youtube videosunda inanılmaz yorumlar var, 12 dakikada ülkeyi nasıl mı reklam edersiniz işte tam olarak bu şekilde olur dedirtti. Kediler, yemekler derken gerçekten çok keyifli bir video hazırlandı.

Ülkemizin dünyanın neresinde olduğunu bilmeyen Amerika vatandaşlarına ders niteliğinde bir çekim yaptırmış, Alperen Şengün ile bir kere daha gurur duydum

İzlemeyenler için video linki: https://www.youtube.com/watch?v=E2umllRh04U

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Uhde
Sr. Member

Activity: 896
Merit: 283

Cowabunga

View Profile
November 20, 2025, 03:37:23 PM

Çok güzel video olmuş. İstanbul'da restoranları gezmiş, rakı balığı da yapmış. Rakıya milli içeceğimiz de demiş. Helal olsun. İşte ülke reklamı böyle yapılır. Yobazlara da kapak olsun  Smiley
l99l
Hero Member

Activity: 1106
Merit: 646

View Profile
November 20, 2025, 03:56:55 PM

Hocam şimdi Nusret varken Globalde kimse onunla yarışamaz.  Grin
Unutuldu bile Nusret gibi isimler geçici popülerliğe sahip olurlar. Bu konudaki düşünclerinizi anlıyorum.
Gerçekten de Alperen Şengün'ün Housen Rockets'taki performansı ve NBA'deki yükselişi, ülkemizin spor alanındaki gurur kaynaklarından biri.
NBA gibi küresel bir platformda bu kadar etkili olması ve karakteriyle de ülkemizi Dünya'ya en iyi temsil eden kişidir Alperen son dönemlerde. Gururumuz. Smiley

jakdanyel
Sr. Member

Activity: 1946
Merit: 357

View Profile
November 20, 2025, 04:49:38 PM

Hocam şimdi Nusret varken Globalde kimse onunla yarışamaz.  Grin
Unutuldu bile Nusret gibi isimler geçici popülerliğe sahip olurlar. Bu konudaki düşünclerinizi anlıyorum.
Gerçekten de Alperen Şengün'ün Housen Rockets'taki performansı ve NBA'deki yükselişi, ülkemizin spor alanındaki gurur kaynaklarından biri.
NBA gibi küresel bir platformda bu kadar etkili olması ve karakteriyle de ülkemizi Dünya'ya en iyi temsil eden kişidir Alperen son dönemlerde. Gururumuz. Smiley

Nusret'in popüleritesi dünya çapında daha iyi olabilir ancak bizi iyi temsil ettiği konusunda şüphelerim var.Özellikle dünya kupası finalinde sahaya girip kupayla fotoğraf çektirmesi bana oldukça itici gelmişti.Alperen'in böyle vukatları yok ülkesini gerçekten iyi temsil ediyor ve tanıtımına da yardımcı oluyor.

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
98%
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
HIGH
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
██▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀

███████████████████████████████

PLAY NOW

███████████████████████████████

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
▄▄▄▄██
▀▀▀▀▀▀
Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1442
Merit: 1033

View Profile
November 20, 2025, 08:38:27 PM

Alperen gurur. Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi sporcusu olmaya aday bir stilde. Daha doğrusu takım sporları açısından söyleyeyim yoksa Halil Mutlu, Naim Süleymanoğlu gibi efsanevi sporcularımız da var ve Naim’in rekorları on yıllardır kırılamıyor. Bireysel değil de takım sporları içerisinde net şekilde en iyi oyuncumuz. 23 yaşında ve devşirme değil en çok sevindiğim şey de bu. Giresunlu ve Amerika’da plaka numarasını giyiyor. Milliyetçi, yakışıklı, Türklükle gurur duyan, harika tanıtan bir oyuncu. Daha ne olsun 10 parmağında 10 marifet. Helal Alpi yolun açık olsun.

ingiltere
Legendary
*

Activity: 3766
Merit: 1729

View Profile
November 20, 2025, 08:40:01 PM

5. sezonunda o kadar iyi bir gelişme yaşadı ki Alperen Şengün hem takımının lider oyuncusu oldu, hem de tüm NBA'de en değerli 10 oyuncu arasına girdi. Bu sezon yine All-Star seçilecektir ve MIP (Most Improved Player) seçilmesi de yüksek ihtimal. Triple-double'a yakın istatistikleri ile Jokić benzetmesi yapılıyor ve bu çocuk daha 23 yaşında. Çıkabileceği düzeyin tavanı yok. Şimdiden Türk basketbol tarihinin en önemli 2 oyuncusundan biri oldu, bu hızla giderse birkaç sene içinde en iyisi olacak. En güzel tarafı da gurbetçi olarak değil tamamen Türkiye'de altyapı gelişimini tamamlayarak içimizden çıkan biri olması.
kriminall
Hero Member

Activity: 1750
Merit: 564

View Profile
November 20, 2025, 08:48:05 PM

Alperen Şengün için NBA maçlarını, özetlerini izliyorum. O kadar iyi durumda ve her maç üstüne koya koya gidiyor. Sanırım bu sene 2 maçta 1 asist ile triple double kaçırdı. Çok yaklaşmıştı. İstatistiklerde üst seviyede yer alıyor. Bunlar da gösterdi ki sadece oyuncu olarak değil, ülke tanıtımı olarak da büyük bir iş başardı. Prestij katması ülkeye değer kazandırdı.

karabiber
Hero Member

Activity: 2128
Merit: 964

View Profile
November 21, 2025, 05:56:21 AM

Alperen başarılı bir sporcu. Türkiye’yi iyi bir şekilde temsil ediyor. Son çektiği videoda ise onun sempatikliğini daha fazla görmüş olduk. Genç yaşında başarılı bir spor hayatına sahip ve umarım çizgisini hiç bozmadan devam eder. Paylaştığı videoda rakıyla ilgili bir sahneden dolayı twitterda bazı kesimler tarafından linç yemeye başlamış. Hiç bir şeye tahammülü olmayan kitle için üzülüyorum gerçekten. Ülkenin en iyi sporcularında birine bile sırf rakı muhabbetinden dolayı linçliyorlar. Hiç bir şeye tahammülleri kalmamış bu kitleye ne desem bilemedim. Alperen, en iyi cevabı sahada verecektir.

Spack17
Sr. Member

Activity: 2212
Merit: 391

View Profile
November 21, 2025, 10:01:48 AM

Alperen'in ülkemizi ve İstanbul'u tanıtım şeklini beğendim. Belki kısa bir video ama gayet güzel olmuş. Şunu iddia edebilirim ki Kültür ve Turizm Bakanlığı ülkemizin tanıtımıyla ilgili bir video hazırlatsa bunun kadar güzel iş çıkaramaz. En başta zaten o rakı bölümü kesinlikle olmazdı.  Grin  Sözde muhafazakar görünmenin bir anlamı yok rakı ülkemizde fazlasıyla tüketilen bir içki yani milli içeceğimiz diyebiliriz rahatlıkla. Alperen'e kariyerinde çok daha büyük başarılar diliyorum.
Akkaali
Full Member

Activity: 202
Merit: 128

View Profile
November 21, 2025, 10:32:49 AM

Alperen Şengün çok etkili bir reklam yüzü oldu Türkiye adına, youtube daki off day programını bende izledim çok güzel reklam olmuş. Yorumlara baktığımda bir çok kişi İstanbul hakkında açıklamalar yapmış. Bu kadar güzel bir yer olduğunu bilmeyenler mi dersin, bu kadar güzel yemeklerin olduğunu bilmiyorduk diyenler mi dersin. Anlayacağımız çok iyi bir tanıtım olmuş. Yurtdışındaki bazı insanlar bizim ve ülkemiz hakkında önyargılı, rakı balık sahnesi bu sebepten iyi olmuş.
püsür
Hero Member

Activity: 1974
Merit: 891

View Profile
November 21, 2025, 02:46:29 PM

Alperen öz kardeşim olsa bu kadar gurur duyabilirdim diyordum. Özellikle her sabah o gün maçı varsa özetini izleyerek güne başladığım zamanlarda ve onun hareketlerinin paslarının nba top 10'e girdiği zamanlarda. Bu sıralar biraz azaltmaya çalıştım sadece normal takip ediyorum. Ama bu video ile gene sevgimiz arttı. Valla helal olsun. Rakıyı delikanlı gibi içerek siyasal islamcıları da çıldırttı. İçkiyi masa altına saklayıp foto çekinenlere inat süper olmuş. Normalde rakıdan bahsetmememiz bile lazım ama siyasal islamcıların saçma tepkileri sonucu gündem oldu. Aslında nasıl normal bir durum. Bizimkiler dizisinde içki içilirdi, Avrupa Yakası'nda içki içiliyor en son orda gördüm. Bu siyasal islamcılar normal zamanlarımızı unuttu tabi bu vesileyle hatırlamış olduk.
Distraction
Hero Member

Activity: 2772
Merit: 608

View Profile
November 22, 2025, 05:34:12 PM

Rakıya bir insan niye bu kadar kurulabilir anlamıyorum. Sosyal medya tam bir boş beleş insan diyarı. Sanane milletin ne içtiğinden? En azından Alperen videoda bazıları gibi masanın altına saklamıyor içkiyi. Hem rahat rahat içiyor hem de milli içeceğimiz olarak bahsediyor. Yıl olmuş 2025 hala böyle saçma sapan konular tartışma konusu oluyor ya pes diyorum. Alperen'in videosunu severek izledim gayet güzel bir İstanbul tanıtımı yapmış. Güzel detaylara değinmiş.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: