Dobro je da je dosla jos jedna no-kyc mjenjacnica i moram priznati da sam sada prvi puta cuo za nju. Sto vise takvih mjenjacnica to bolje. Sada sam vecinu sredstava koja sam imao u altcoinima vec prebacio u BTC, ali vjerojatno cu isprobati mjenjacnicu sa nekom manjom kolicinom sredstava ovisno o tome koje coine mijenjaju.
Edit. upravo sam htio napraviti account, ali vidim da imaju samo btc,eth, xmr, trx, sol sto mi trenutno ne treba. Ako tko ima invite code slobodno mi moze poslati u pm
U pitanju je p2p platforma, nisi ni mogao cuti mnogo o njima jer su nedavno poceli, u stvari jos uvek su u test fazi i nije moguce trgovati coinima na mainnet mrezi.
Ne volim kad mjenjačnica ili bilo koji projekt koji može funkcionirati bez tokena (budimo realni, sigurno 75% kripto projekata ne treba token) izda svoj token jer mi onda to izgleda kao čisti "money grab".
Kao sto i pise, token je smao da olaksaju nagradjivanje korisnika. Koliko sam razumeo, njihov token nece ici izvan njihove platforme i bice iskljucivo servisni token, plus bice mu fiksirana vrednost. dakle, nista pump/dump prica.
Na primer, ako placas fee njihovim tokenom, imaces nesto povoljnije transakcije.
Ono sto takodje znam, jos uvek nisu konacno odlucili hoce li zaista imati svoj token ili ce ga ukloniti nakon test faze.