Merhabalar her Amarika ve Avrupa marka araçlar da olduğu gibi tabiki çin arabalarinda da belli başlı sıkıntılar var doğrudur. Fiyat performans olarak baktığınız da bence Chery gibi byd gibi Çin den gelen araçlar tercih edilebilir ki benim byd seal u din aracımı alalı 4 ay oldu kaliteli konfor teknoloji güvenlik sürüş keyfi pil yapısı yakıt tasarrufu mükemmel. Byd almasaydim ikinci tercihim Chery tiggo 8 olacakti. Biraz önce saydığım özelliklerin çoğu Avrupa menşeli arabalarda opsiyonel olarak satılıyor renk bile opsiyonel, yerli üretimimiz togg bile bir çok özelliği opsiyonel yaptı. Demem o ki çin arabaları bu fiyat performans devam ettiği sürece gönül rahatlığıyla alınır.
Hocam keyifli sürüşler dilerim öncelikle.Sanırım konu başlığında belirtilen şey Çin menşeili ürünlerin tüketicileri kandırdığı yönünde ki bu tarz paylaşımlar haklı olduklarını da gösteriyor.En az 10 tane ben sosyal medyada airbag açmayan Chery paylaşımı gördüm.Şikayetvar’a girerseniz siz de göreceksiniz.
Olay F/P alınır veya alınmaz değil.Var dedikleri güvenlik sistemlerinin sizi bir olay anında kurtarmaması, çalışmaması.Bu açıdan değerlendirmek gerekiyor.Türkiye’de benzer fiyat skalası arasında Çin arabaları tartışmasız hala en iyi f/p orana sahipler ama güvenlik önlemlerini doğru vermeleri gerekiyor.