Da, bio sam kod njega u kampanji a vidjet ćemo da li ću biti opet

Znam da su kampanje lutrija ali dobro, to nam je ionako svakodnevna zabava na ovom forumu

Ti si bas dobar primer za nacin izbora kampanje i price o vrabac u ruci ili golub na grani.

Necu reci los, ali svakako ne najbolji.
Izasao si iz Sageswap kampanje koja je taman prebrodila kritican period i ostala aktivna duze od 3 meseca. Po njihovim objavama, cini se da dobro posluju za sada i nemaju razlog da gase kampanju. Pri tom, konkurencija u njihovom segmentu je prilicna i jednostavno je neophodna stalna prisutnost u reklamiranju. Ako su vec napravali odrziv sistem, nema razloga da to prekidaju.
Ove druge kampanje u kojima si bio su toliko bile blede, ja se ni ne secam o kome se radi, iako inace uvek obratim paznju na to sta se vrti po signature uopste.
Iz sageswap-a je presao u DEX koju je vodio LM,za cini mi se za $40 vise , sto i razumem i iskreno mozda bih isto uradio. Samo svakako da nije mogao da zna da ta kampanja nece trajati dugo. Prestala je sa radom ali evo opet se otvorila samo kod drugog menadzera. To sto si rekao da je sageswap bila u kriticnom periodu je znak da treba da se procita ANN od projekta jer moze dosta toga da se sazna. Evo na primer,bacio sam oko na bets.io gde je ovcijisir u kampanji. Nazalost imaju razne optuzbe i ne znam kako ce se ceo projekat zavrsiti