icopress je sa b1exch kampanjom pomerio isplatu sa tih famoznih $100 nedeljno, sada i cro2 tim. Mozda je ovo najava da stvari sa kampanjama idu na bolje.
Ja isto u ovoj svojoj kampanji od početka imam 120$ i to bez avatara, kojeg trenutno nosim reda radi

Tako da ima ipak i tih bolje plaćenih kampanja. Mi smo pucali na najbolje članove, a za privući takve smo procijenili da je 125$ minimum. Radije 3 najbolja, nego 4 vrlo dobra

Opa opa opa, promaklo mi je ovo,ne znam kako :/ Cestitam na novoj kampanji momci,i srecno! Prijatno sam se iznenadio kad sam video isplate,jer stvarno su vece od nekih ostalih kampanja. Nadajmo se da ce isplate u kampanjama biti vece. Veoma dobra stvar je sto otprilike mozes da znas koliko ce kampanja da traje,na neki nacin si "osiguran" jer stvarno 6 meseci nije malo. Tablica je update,ako sam nesto pogresio sto se tice cro2 tima nek me isprave
Pozicije i plaćanja su još malo podložna promjenama tako da šta god napišeš će lako moguće biti krivo za par dana

Signature kampanje su jedino čemu ne treba marketing na ovom forumu.
Kad smo kod marketinga, ovome itekako treba, bacite pogled i nadam se da će netko sudjelovati, nagrade su odlične:
⚡🌍⚡b1eXch’s Bitcointalk Swap Frenzy – Trade hard, rank higher⚡🌍⚡