Cestitke Trofo,nisam znao da je takva situacija bila u kampanji. Mislio sam da je drugacije i da nemas kampanju jer ne stizes od obaveza. Ovde koliko sam ja u kampanji nikad nije bilo problema,isplata je na vreme i $5 je za maks 20 postova od toga 10 moze biti u lokalu,tako da su uslovi vise nego dobri. Nadamo se da ce kampanja potrajati

Samo prati thread od sig. kampanje. Bio sam u Duelbits kampanji i sve je bilo odlično dok nisam dobio DM od menadžera da me izbacio iz kampanje jer nisam na vrijeme promijenio potpis. Istina, čekao je prilično dugo da ga promijenim (sigurno 4-5 tjedana), a ja nisam pratio tako da je svakako moja krivica. Tako da svakako prati novosti da ne bi prošao kao ja.
Pa ok, mogao ti je jednostavno poslati kratku poruku i riješen problem (ali vjerojatno je bio prezauzet).
Ja također, kada sam u kampanji, više baš i ne pratim početni post (uglavnom zaboravim ili ne stignem), pa lako takvu informaciju mogu i propustiti.
Sad kada si spomenuo ovaj slučaj, sjećam se 1 situacije od prije više godina (jedan drugi manager je bio u pitanju).
Uglavnom, prijavio sam se u 1 kampanju i bio primljen ali uopće nisam znao za to jer manager nije, kao obično, stavio obavijest o primljenim članovima u thread, niti mi je poslao poruku već je samo ažurirao spreadsheet sa novim imenima učesnika kampanje.
Meni uopće nije palo na pamet da bih tamo trebao gledati, mislio sam da nisam primljen ili da još nije donesena odluka pa sam se u međuvremenu prijavio za drugu kampanju, i bio primljen pa sam stavio odmah taj potpis.
U roku od pola sata dobio sam poruku od 1 drugog člana da sam već primljen u ovu prvu kampanju pa sam promijenio potpis ali već je bilo kasno

Manager mi je poslao poruku da sam izbačen iz kampanje zbog kršenja uvjeta kampanje i moja objašnjenja ga uopće nisu zanimala.
Tako da, na žalost slackovicu, tako ti je to, pogreške, čak i najmanje, skupo se plaćaju.