Da, bio sam kod njega u kampanji a vidjet ćemo da li ću biti opet

Znam da su kampanje lutrija ali dobro, to nam je ionako svakodnevna zabava na ovom forumu

Ti si bas dobar primer za nacin izbora kampanje i price o vrabac u ruci ili golub na grani.

Necu reci los, ali svakako ne najbolji.
Izasao si iz Sageswap kampanje koja je taman prebrodila kritican period i ostala aktivna duze od 3 meseca. Po njihovim objavama, cini se da dobro posluju za sada i nemaju razlog da gase kampanju. Pri tom, konkurencija u njihovom segmentu je prilicna i jednostavno je neophodna stalna prisutnost u reklamiranju. Ako su vec napravali odrziv sistem, nema razloga da to prekidaju.
Ove druge kampanje u kojima si bio su toliko bile blede, ja se ni ne secam o kome se radi, iako inace uvek obratim paznju na to sta se vrti po signature uopste.
OK, da pojasnim neke stvari ovdje.
Glavni razlog zašto sam uopće tražio novu kampanju nije bio zbog plaćanja nego uvjeta, s obzirom da sam nedavno postao jako aktivan u BSFL natjecanju i tamo dosta pisao (a aktivan sam i u još nekoliko takvih threadova u gambling sekciji), a manager mi nije priznavao te postove jer thread ima više od 250 stranica.
Naravno, manager ima pravo da postavi svoje uvjete a mi biramo onda ono što nam odgovara ili ne odgovara.
Naravno, veća isplata je bila dodatni bonus i još 1 razlog da razmislim o promjeni.
OK, kampanja nije dugo trajala ali dobro, uvijek se otvori neka nova kampanja i nije da je sad baš tolika tragedija biti tjedan ili dva bez kampanje.
Bio sam bez ovog foruma i kampanja 2 godine pa mogu biti i tjedan, dva, nije da mi baš život ovisi o tome

Forum, i sada ovo BSFL natjecanje (na koje su me nagovorili Trofo i slackovic) mi je zapravo zabava u slobodno vrijeme i ne treba mi nikakav dodatni pritisak ili stres uz to.
Ako ću naći neku kampanju koja mi odgovara, po uvjetima i plaćanju, tako da dobijem neki bonus za ono što bih ionako radio (pisao po forumu) super a ako u nekom periodu ne nađem takvu kampanju i to je isto ok, ne opterećujem se s time.