Bitcoin Forum
December 21, 2025, 01:56:18 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Seboreik dermatit  (Read 71 times)
Varnquister (OP)
Newbie
*

Activity: 9
Merit: 6

View Profile
December 19, 2025, 11:44:47 AM

Seboreik dermatit sorunu olan arkadaşlara müthiş bir öneri ile geldim.Bendeki bu sorunu ortadan kaldıran mucizevi bir şampuan ile sizi tanıştırmasam olmazdı.Stres hayatımızın vazgeçilmezi ve bendeki bu hastalık stresten kaynaklıydı.Bir arkadaşımın önerisiyle bu şampuanı kullandım ve yaklaşık 1.5 ay gibi bir sürede bana derman oldu.Belki sizin de böyle bir hastalığınız varsa size de ilaç gibi gelecektir diye paylaşmak istedim.Diğer şampuanlara göre gerçekten pahalı bir şampuan ama gerçekten beni aldığım fiyata pişman etmedi ve saçımda bulunan o egzemamsı yapıyı yok etti.Şuan galiba en ucuz trendyol üzerinde
https://www.trendyol.com/head-shoulders/clinical-strength-sampuan-400ml-p-3215091
Akkaali
Member
**

Activity: 84
Merit: 27

View Profile
December 20, 2025, 04:41:19 PM

Seboreik dermatit sorunu olan arkadaşlara müthiş bir öneri ile geldim.Bendeki bu sorunu ortadan kaldıran mucizevi bir şampuan ile sizi tanıştırmasam olmazdı.Stres hayatımızın vazgeçilmezi ve bendeki bu hastalık stresten kaynaklıydı.Bir arkadaşımın önerisiyle bu şampuanı kullandım ve yaklaşık 1.5 ay gibi bir sürede bana derman oldu.Belki sizin de böyle bir hastalığınız varsa size de ilaç gibi gelecektir diye paylaşmak istedim.Diğer şampuanlara göre gerçekten pahalı bir şampuan ama gerçekten beni aldığım fiyata pişman etmedi ve saçımda bulunan o egzemamsı yapıyı yok etti.Şuan galiba en ucuz trendyol üzerinde
https://www.trendyol.com/head-shoulders/clinical-strength-sampuan-400ml-p-3215091

Maalesef bana bir süre iyi geldi, belirli bir zaman geçtikten sonra yine başa döndü sanki bu hastalık bir süre sonra kullanılan ürüne karşıda tolerans kazanıyor gibi düşünüyorum.Stres kesinlikle parametrelerden biri fakat yine benim durumumda daha farklı mesela hava, su ve beslenme bende baş faktör. Ankarada askerlik yaptım bilindiği üzere stresli bir ortam fakat 6 ay boyunca kafamda tek parça döküntü kuruntu kepek kızarıklık yoktu. Ankaranın nemsiz havası ve askerlik ortamında yalın bir beslenme açıkcası iyi gelmişti ayrıca kısa saç ve düzenli traşta iyi gelen durumlar arasında, nasıl ki mantar nemi sever bu hastalıkta nemi seviyor.
KHaqan007
Member
**

Activity: 146
Merit: 11

View Profile
December 20, 2025, 05:49:41 PM

bu bağırsaktaki bir mantar, içinde mantar ilacı olan şampuanlar başta çok iyi geliyor ama uzun vadede çözecek tek şey vücudun ph dengesi ve bağırsak sağlığı.

Binance Copy Trading Platformunda İşlemlerimi Kopyalayabilirsiniz.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5564761.0
ozgr
Legendary
*

Activity: 1792
Merit: 1056

View Profile
Today at 02:04:57 AM

Bir saç dökülmesinin iki seboreik dermatit üç sedefin çözümü yok hocam.
Kişiden kişiye değişebilir belki kişi odaklı çözümler olabilir ama genel bir çözüm yok.
Verdiğiniz link gibi günde yüzlerce instagram ve x üzerinden türlü türlü ürünler pazarlanıyor hepsi boş..
Muhtemelen bu sorunların çözümü bir yerlerde bulundu ama saçma sapan kozmetik ürünler ve kimyasal ilaçlar pazarlansın diye gerçek çözümler ortada yok..

▄███████████████████▄
████████████████████████
██████████▀▀▀▀██████████
███████████████▀▀███████
████████▄▄████▄▄███████
███████████████████████
██████████▀██▀██████████
█████████▄████▄▄▄▄██████
██████▀████▄▄████▀██████
████████▀████████▀██████
██████▄████▀▀▀▀█████████
█████████▄▄████▄▄████████
▀███████████████████▀
.
 BC.GAME 
███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
██████▀░▀██████
████▀░░░░░▀████
███░░░░░░░░░███
███▄░░▄░▄░░▄███
█████▀░░░▀█████

███████████████

███████████████

███████████████

███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
███░░▀░░░▀░░███
███░░▄▄▄░░▄████
███▄▄█▀░░▄█████
█████▀░░▐██████
█████░░░░██████

███████████████

███████████████

███████████████

███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
███████████████
██████▀▀░▀▄░███
████▀░░▄░▄░▀███
███▀░░▀▄▀▄░▄███
███▄░░▀░▀░▄████
███░▀▄░▄▄██████

███████████████

███████████████

███████████████

███████████████

DEPOSIT BONUS
..470%..
GET FREE
...5 BTC...

REFER & EARN
..$1000 + 15%..
COMMISSION

Play Now 
lodocus
Member
**

Activity: 101
Merit: 44

View Profile
Today at 08:08:52 AM

Muhtemelen bu sorunların çözümü bir yerlerde bulundu ama saçma sapan kozmetik ürünler ve kimyasal ilaçlar pazarlansın diye gerçek çözümler ortada yok..
Ben de böyle düşünüyorum. Sadece saç özelinde değil genel tüm vücut ve deri hastalıklarında insanların başka bir çaresi olmadığını bildiklerinden böyle yöntemler kullanıyorlar. Özellikle son dönemde biraz artmışsa o hastalığı yaşayan kişi sayısı hemen influencerlara falan reklam yaptırıp insanlara hayal satıyorlar.

Benim saçla ilgili büyük bir rahatsızlığım olmadı ama bir ara eczanenin ketoral kullanın geçer dediği rahatsızlık aylarca geçmedi, sonra mahallemdeki berber zeytinyağı önermişti 1 haftada geçmişti. Böyle sorunlar yıllardır yaşandığı için bazen eski yöntemlerden devam etmek gerekiyor.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: