Bitcoin Forum
March 08, 2026, 01:24:25 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: Hangi Takım Şampiyon Olur?  (Voting closed: January 20, 2026, 03:32:31 PM)
Beşiktaş - 4 (44.4%)
Fenerbahçe - 2 (22.2%)
Galatasaray - 3 (33.3%)
Trabzonspor - 0 (0%)
Diğer - 0 (0%)
Total Voters: 9

Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Türkiye Kupası 2026  (Read 304 times)
MK-74
Legendary
*

Activity: 1918
Merit: 1581

View Profile
December 24, 2025, 05:56:59 AM

Realist olalım arkadaşlar biz Fenerbahçe'yi tam kadro ile de gördük ilk derbide yok o eksik yok bu eksik ben katılmıyorum, Orkun malı adam gibi dursaydı Beşiktaş fark'a gidecekti de allahtan müdahale ettide Fenerbahçe maçı çevirdi.

Beşiktaş derbilere iyi hazırlanıyor ama sonunu getirmekte problem yaşıyorlar ama bu akşam istedikleri sonucu aldılar.
Maçı hak eden tarafta Beşiktaştı bana kalırsa, daha çok istediler maçı ve aldılar.

Fenerbahçe'nin aldığı penaltı %100 penaltı amma ve lakin ulan daha 3 gün önce aynı pozisyona vermediniz dün akşam ne değişti de veriyorsunuz, aradan 3 ay değil 3 yılda değil sadece 3 gün geçti gittiniz Fenere penaltıyı verdiniz ayıp ayıp sonra hakemler için açıklama yaparsınız, valla yazık.

Benfica'da Kerem'i iyi paraya satmış, dağlara taşlara vurmaya başladı topları.

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1456
Merit: 443

View Profile
December 24, 2025, 07:01:17 AM

Beşiktaş Trabzonspor maçında da iyi top oynadı Fenerbahçe'ye karşı lig maçında da çok iyi oynadı.
Beşiktaş'ın boşa giden en az 6-7 puanı var. Üstüne bir de Rafa Silva tüy dikti. Bu durumlar olmasaydı Beşiktaş için ve Sergen için çok farklı şeyler konuşulurdu.
Dün maçı hakeden taraf kesinlikle Beşiktaş'dı. Daha iyi top oynadı.
Bizde Oğuz Szymanski ara dönem de hemen gitmeli . İkisi de dökülüyor
Hakemlerin ve dün Oğuzhan Çakır'ın tutarlılığı yok. Daha basit pozisyonlara faul veriyor sert olanlara vermiyor. İsrail'e sarı kartı nasıl es geçersin.

Pulsar77
Sr. Member

Activity: 2058
Merit: 359

View Profile
December 24, 2025, 10:41:02 AM

Süper Lig'deki derbide Beşiktaş 2-0 öne geçmişti ve farka da rahat gidecek gibiydi ki o kırmızı kart her şeyi değiştirmişti. Beşiktaş'ın ben bu sefer bu derbiyi kazanmasını bekliyordum ve öyle de oldu. Fenerbahçe'de ilk 11'den çok eksik vardı ona bir şey demiyorum elbet onun da yardımı oldu. Fakat Sergen Yalçın'ın bu sezon derbileri ligimizin diğer büyük takımlarından daha iyi oynadığı da bir gerçek. Bu arada Cerny kesinlikle çok iyi transfer. Çok etkili bir hücumcu ve daha şimdiden ciddi bir gol katkısı da verdi.
DRY MARTINI
Member
**

Activity: 66
Merit: 31

View Profile
December 26, 2025, 06:56:11 PM

Galatasaray şampiyonlar liginden elenir lige ve kupaya asılır iki kupayla seneyi kapatır
CLS63
Legendary
*

Activity: 2408
Merit: 1918

View Profile
December 26, 2025, 08:17:38 PM

Şey de saçma yani zaten bu kadar yoğun maç temposu var takımlarda. Gidip Türkiye kupası gibi itibarı çok da olmayan bir kupa için takımlara yüksek maçlar oynatma zorunluluğu. Tabi federasyon muhtemelen burada rotasyon ile gençlerin de önünün açılacağını düşünüyor büyük takımlar tarafından ama takım oyuncuları ekstra olarak yorulacak. Bana kalırsa eski sistem daha iyi gibiydi bilmiyorum siz ne dersiniz?

Bence şu kupaya Şampiyonlar Ligi benzeri bir format getirmeleri dünyanın en saçma şeyi. Zaten çok prestijli bir kupadan söz etmiyoruz. Ne gerek var bu kadar ekstra maç yüküne? Grup usulüyle uğraşacaklarına yapacaklardı eleme usulü mis gibi oynayacaktı takımlar. Mesela futbolun kalbi olan İngiltere'de de kupa maçları eleme usulü oynanıyor. Aslında Avrupa'nın büyük liglerinin bulunduğu ülkelerin hepsinde bu durum böyle. Grup formatını bu yüzden gereksiz buluyorum.

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Balmain
Hero Member

Activity: 2534
Merit: 947

View Profile
March 03, 2026, 08:10:24 PM

Galatasaray'ın Alanya spor deplasmanından 2-1'lik galibiyet ile dönmesi tamda beklediğimiz gibi bir sonuçtu. Yoğun bir takvim Avrupa maçları lig ve kupa derken önemli olan kazanmak. İlk yarıda atılan iki gol galibiyeti getirdi. Alanyaspor ikinci yarının son kısımlarında sık sık pozisyon üretti ve bir tanede gol attı. Galatasaray'a geri çekilmek yaramıyor olsa da bu tarz maçlarda daha az efor sarfetmek için uygulanabilir.

1kodumtek7
Full Member

Activity: 1624
Merit: 187

View Profile
March 04, 2026, 02:07:03 PM

Galatasaray rotasyon mecburiyetinden dolayı belki puan kaybeder diye düşünüyordum ama Alanyaspor'u bir de kupada yenmeyi başardılar. Böylece A grubunu da 4'te 4 ile lider bitirmiş oldular. Bildiğim kadarıyla bugün ve yarın grup aşamasının son maçları oynanacak. Hala şu formatı ben de çok gereksiz buluyorum ama yapacak bir şey yok. Ekstra fikstür sıkışıklığına sebep olmak yerine daha iyi halledilebilirmiş. Galatasaray gruplarda sağlam gitse de kupayı alır mı bilmiyorum. Hem Süper Lig hem Şampiyonlar Ligi derken işleri iyice zorlaşıyor.
eightdots
Legendary
*

Activity: 1442
Merit: 1020

View Profile
March 04, 2026, 05:21:27 PM

Galatasaray rotasyon mecburiyetinden dolayı belki puan kaybeder diye düşünüyordum ama Alanyaspor'u bir de kupada yenmeyi başardılar. Böylece A grubunu da 4'te 4 ile lider bitirmiş oldular. Bildiğim kadarıyla bugün ve yarın grup aşamasının son maçları oynanacak. Hala şu formatı ben de çok gereksiz buluyorum ama yapacak bir şey yok. Ekstra fikstür sıkışıklığına sebep olmak yerine daha iyi halledilebilirmiş. Galatasaray gruplarda sağlam gitse de kupayı alır mı bilmiyorum. Hem Süper Lig hem Şampiyonlar Ligi derken işleri iyice zorlaşıyor.

Genel olarak maç fikstürünü zorladığı için kupa büyük takımlar için iyi olmuyor. Rotasyonlu kadroyla çıkıyorlar ama yine de as oyunculardan kullanmak zorunda kalıyorlar. Futbolcular makine değil ve ligimizin fiziksel duruma bakıldığında da kupa maçları çok fazla zorluyor olabilir.

Galatasaray kupada iyi ilerliyor ve şampiyonlar ligi ve ligin yanında bu maçlarda da bazı oyuncularını zorluyor. Fenerbahçe'nin maçı birazdan başlayacak ama ligdeki puan kaybından sonra taraftar da artık bir yere kadar idare eder takımı. Gereksiz oyuncu tercihleri, geç değişiklikler falan bu seviyede yapılacak hatalar olmamalı.

██
█████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
██▀░░██████▀░▀████░░▀██
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░█████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
██▄░░██████▄░░████░░▄██
█████▄░░▀███▌░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
.
.ROOBET 2.0..██████.IIIIIFASTER & SLEEKER.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
    PLAY NOW    
jakdanyel
Sr. Member

Activity: 1834
Merit: 356

View Profile
March 04, 2026, 05:46:25 PM

Fenerbahçe'nin Gaziantep maçı 15 dk kadar önce başlayacaktı ama gecikme yaşandı. Stadyum ışıklarında arıza yaşanınca maç başlatılamadı. Eğer sorun çözülürse de umarım iyi bir maç geçiririz artık. Üst üste 2 beraberlik aldıktan sonra artık bir nefes almamız lazım. Kupada ne kadar ilerleriz bilmiyorum ama aslında Avrupa'dan elenmişken burayı da önemsesek iyi olur. Sadece Süper Lig'e odağı kaydırırsak elimiz hepten boş bir şekilde sezonu bitirme olasılığımız artar.

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
98%
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
HIGH
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
██▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀

███████████████████████████████

PLAY NOW

███████████████████████████████

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
▄▄▄▄██
▀▀▀▀▀▀
LGD2Business (OP)
Legendary
*

Activity: 3192
Merit: 1809

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
March 04, 2026, 07:44:04 PM

Tertemiz bir galibiyet ile çeyrek finale çıktık. Murillo'nun füzesi enfesti, Salih ve Oh da gol attı. Skoru erken bulup oyuncu değişikliklerini yaptık. Ersin yine saçma sapan bir gol yedi bu kadar laubalilik olmaz. Derbide yine kalede olacak herhalde. Sakatlık ceza olmadan bu maçı atlattık şimdi gözler lige döndü.

Kupada grup aşamasında sürpriz yok.
A grubu, Galatasaray - Trabzonspor
B grubu, Samsunspor - Konyaspor (kesin değil ama büyük ihtimal)
C grubu, Beşiktaş - Fenerbahçe
En iyi üçüncülerden Alanyaspor - Gençlerbirliği (büyük ihtimal) çeyrek finale çıkıyor. Dört büyükler devam ediyor. Bakalım eşleşmeler nasıl olacak.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

.....  Next−Gen Crypto iGaming  .....
| 
     Play now      
xzone
Legendary
*

Activity: 3248
Merit: 1797

View Profile
March 04, 2026, 08:12:39 PM

Fenerbahçe Gaziantep karşısında rahat oynuyor, beklenen oldu ve 2 gol atarak rakibini yenmeyi başarıyor. Son dakikalarda bir şey değişir mi bilmiyorum ama öyle bir beklentim yok, zaten oyunun geneline bakınca çok uçlarda olmadıklarını görüyoruz. Antep'te bir ofsayt kararı var ve gol iptal edildi, yanlış bir karar verildi gibi gözüküyor. Fener'in attığı gollerden birinde de ofsayt tartışması var.
Ama maçın sonucuna bakınca çok bir şey değişmiyor. Çok da önemi yok bence şu maçın artık Smiley

███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
karabiber
Hero Member

Activity: 2016
Merit: 926

View Profile
March 04, 2026, 09:20:55 PM

Fenerbahçe'nin yine ilk pozisyonda gol yemek için elinden geleni yaptığı maç oldu. Gerçekten son haftalarda silsile halinde yapılan hatalar amatör takım düzeyinde. Transfer yaptıkça zayıflayan takıma örnek verin deseler bu Fenerbahçe olurdu heralde. Sonuç falan önemli değil, turu geçse de Fenerbahçe'de ışık yok. Bir an önce yönetimin istifa edip kongreye gitmesi, sonrasında ciddi revizyon yapılması ve bu transferlerin hesabının ilgili kişilerden sorulması gerekiyor ama bunların hiçbiri olmayacak tabi ki.

ajanwalker
Hero Member

Activity: 2156
Merit: 854

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
March 04, 2026, 09:26:24 PM

Fenerbahçe skor üstünlüğünü aldığı zaman iyi oynuyor ama geriye düşerse adamı verem ediyor. Tedesco bazı oyunculara daha fazla şans vermeli bence Archie Brown ve Musaba bunların başında geliyor.
Bugün ikisi de çok etkili oldu.  Burak Yılmaz her maç mı böyle yoksa bu maçta mı böyleydi. Sanki basketbol koçu gibi hareketler yapıyor. Oyuncu ya şuraya at buraya at vs vs. Antep'in attığı gol bariz ofsayt. Cherif'im golü de bence ofsayt ama nasıl bir Var çizgisi geldi. Bir de abi Allah aşkına 4-5 dakika inceleme mi olur. AMK atomu mu parçalıyorsunuz.
Kupada yayınıncı kuruluşun işine geldi büyükler devam ediyor. Şimdi eşleşmeleri de ayarlarlarsa büyükler en erken yarı finalde karşı karşıya gelirse oh mis

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

.....  Next−Gen Crypto iGaming  .....
| 
     Play now      
Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1330
Merit: 1009

View Profile
March 04, 2026, 10:25:26 PM

Fenerbahçe'nin yine ilk pozisyonda gol yemek için elinden geleni yaptığı maç oldu. Gerçekten son haftalarda silsile halinde yapılan hatalar amatör takım düzeyinde. Transfer yaptıkça zayıflayan takıma örnek verin deseler bu Fenerbahçe olurdu heralde. Sonuç falan önemli değil, turu geçse de Fenerbahçe'de ışık yok. Bir an önce yönetimin istifa edip kongreye gitmesi, sonrasında ciddi revizyon yapılması ve bu transferlerin hesabının ilgili kişilerden sorulması gerekiyor ama bunların hiçbiri olmayacak tabi ki.
Yönetimle alakası yok aslında. Bu yönetim daha yeni aldı bayrağı eline. Ali Koç’a 6-7 sene dayanan Fenerbahçe taraftarı herhalde bu yönetime de 1-2 sene dayanır. Bana göre fena değiller ama biraz yıldız eksiklikleri var. Rakip Osimhen çekerken sen Cherif çekemezsin, sen Fenerbahçe’sin. Beşiktaş’taki Oh da çok daha iyi fener forvetlerinden. Sanırım tek eksi fenerde forvet bölgesinde.

ILuckyGuyI
Hero Member

Activity: 2758
Merit: 652

View Profile
March 05, 2026, 06:45:22 PM

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un tamamı kupanın son grup maçlarını galibiyetle tamamlamış oldu böylece. Ancak Galatasaray'ın kupayı kazanacağı konusunda şüphelerim diğer takımlardan daha fazla.

Çünkü hala Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele veriyoruz. Liverpool'u geçeceğimizi hiç sanmıyorum ama diyelim geçtik fikstür sıkışıklığı üst seviyede devam edecek. Elendiğimizde bile Süper Lig şampiyonluğu öncelikli olacağı için yine kupada şampiyon olacağımızı sanmam.  Tongue

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
MK-74
Legendary
*

Activity: 1918
Merit: 1581

View Profile
March 05, 2026, 09:58:50 PM

B Grubunda çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu.

Samsunspor deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 yenerek gruptan lider çıktı ve çeyrek finale yükseldi. Marius Mouandilmadji çok şık bir gol attı.

Konyaspor'da deplasmanda Eyüpspor'u 1-0 yenerek gruptan ikinci çıkmayı başardı. Çeyrek finale yükseldi.

Gençlerbirliği ise bugün Aliağa FK’yi 3-1 yenerek en iyi üçüncülerden biri olarak adını son 8 takım arasına yazdırdı ve çeyrek finale yükseldi.

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1456
Merit: 443

View Profile
March 06, 2026, 06:35:08 AM

Dün maçlar tamamlandı üst tura çıkanlar belli oldu. Ben bugün kura çekimi olur diye düşünüyordum ama 9-13 Mart arası bir tarihte kura çekimi yapılacakmış. Ne günü belli ne saati belli. Çeyrek finaller: 21, 22 ve 23 Nisan. Yarı finaller 12, 13 ya da 14 Mayıs. Final maçı ise 24 Mayıs'ta olacak ( bunda da yer belli değil) Hangi takımlar finale kalacaksa ona göre yer belirleyecekler. Her şeyimiz mi plansız olur arkadaş. Bir şey de sene başında planlı programlı olsun.
Umarım o günleri de görürüz

Pages: « 1 [2]  All
  Print  

Jump to: