Bitcoin Forum
December 25, 2025, 08:47:52 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Ben Hala Kobe Bryant’ın 81 sayı attığı yerdeyim  (Read 31 times)
Xyloo (OP)
Member
**

Activity: 72
Merit: 33

View Profile
December 23, 2025, 02:51:58 PM

Bugün aklıma gelip sürekli izlediğim maç özeti. Defalarca izlesem de sıkılmam. Dünyada böyle bir basketbolcuyu canlı izlemek kimseye nasip olmaz. Daha doğrusu çok az kişiye bu rast gelir. Biz çok şanslıyız ki o maçı izleyebilenlerdeniz.

81 sayı ile NBA’in bir maçta en çok sayı atan ikinci oyuncusu. Birincisi 100 sayı ile Wilt Chamberlain. Kobe, insanüstü çabaların geldiği nokta.

Öldüğünde kendime gelemedim. Dünyanın gördüğü en büyük sporculardan birisinin sonu böyle olmamalıydı.

R.I.P. Kobe.
1kodumtek7
Full Member

Activity: 1540
Merit: 183

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
December 23, 2025, 04:21:54 PM

Kobe Bryant'ı ben de çok severdim. Onu canlı izleme şansı olan nesilden olmak mutlu hissettiriyor. Her ne kadar basketbol severler bu konuda ikiye ayrılıyor olsa da benim gözümde tarihin en iyi oyuncularında kesinlikle ilk 10'a girer. Çok özel bir oyuncuydu ve LeBron ile olan çekişmelerini izlemek de keyif verirdi.

Böyle NBA'de iz bırakmış bir oyuncuyu helikopter kazasında kaybetmek çok üzdü. İlk duyduğumda inanmak istememiştim acı ama gerçekti.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: