KK’nın yaraları hala CHP’yi etkilemeye devam ediyor.O dönemde tepkilere kulak asmadan hediye edilen onlarca milletvekilinin kökeni nedir?Kökü hepsinin AKP.Doğal olarak yarın bir çatırdama durumunda ilk AKP saflarına geçecekleri ortadaydı, buna rağmen böyle saçma bir adımı da ancak KK atabilirdi.
Son yüzyılda herhalde ondan daha beceriksiz bir Genel Başkan gelmemiştir.Perşembenin gelişi Çarşamba’dan belli olur.Maalesef durum bu umarım yeni Anayasa’ya gitmez bu olaylar.
Çok normal değilmi? destekleyenlere bakıyorsun chp'nin dinazorları bütün hayatlarını millet vekili olarak geçirmişler çoluk çocuk tombalak ne varsa hepsini bir şekilde zengin etmişler ve neredeyse oradan emekli olacak şekile gelmişler adamlar neden bıraksınlar sülüklüklerini bu ülkede hesap soran yokki.
Kılıçdaroğlu'ndan daha büyük bir AK Partili siyasetçi görmedim ben. Erdoğan'dan daha büyük AK Partili olduğuna şüphem yok. 2023 seçimindeki beceriksizliği ve inadı yüzünden şu durumdayız. Muhalefet kanadındaki milletvekilleri birer birer saf değiştiriyorlar. Kılıçdaroğlu'nun meclise soktukları da dahil tabi ki. Anayasayı da yeterli sayıya ulaşıp değiştirirlerse iyice avyavı yedik demektir. Bundan daha kötüsü ne olabilir demeyin beterin beteri vardır diye bir söz var. Bu işin sonu çok kötü bir yere gidiyor.
akp'yi akp yapan kişidir kılıçdaroğlu bulunduğum bölgede çok kavgasını yaptım kılıçdar aşıkları ile inandıramadım ama şimdi sövüyorlar arkasından sövsünler
Lan ülkede bir yıl boyunca toplantılar yapıp adayı belirleyemeyen heriflerden muhaliflik mi bekiyorsunuz

topunun aq. şerefsiz onursuzlar.