uzun sureden sonra ufaktan sahaya geri donmeye calisiyorum. tum projeleri ince eleyip sık dokudum listemi buraya birakiyorum. farkli projelerde fikri olanlar yazabilir. S & A tier olsun boşuna yorulmayalim.
[neo finance - simdilik dusuk rekabet] tempo $$$$$ (cmc’de ilk 20’ye oynar) arc network $$$$$ (cmc’de ilk 20’ye oynar)
[robotics - cok dusuk rekabet] openmind $$$$ (dropçu tayfanın damlamadığı müko)
[perp] cascade $$$$ (aşırı early davetiye hakki gelince para yatiracak olana davetiye atarim) nado $$$$ (early ama private alphanin son zamanlari) variational $$ (pek kullanmadim hala kovaliyorum) extended $$ (pek kullanmadim hala kovaliyorum) edgex $$ (pek kullanmadim hala kovaliyorum) gte.xyz $$$ (testnet aktif değil?? v2’yi bekliyorum akabilir) tradexyz, xstocks, 01xyz??? $$ (xstocks iyi ama borsalara entegre drop olur mu bilemiyorum)
[privacy - dusuk rekabet] miden $$$ (dropçu tayfanın damlamadığı müko)
[prediction] polymarket $$$ (rekabet çok ama fdv de çok) kalshi $$$ (poly alternatifleri, ciddi bi alternatif, kyc gerekiyor henuz yapmadim) opinion labs $$$ (bence iyi)
[gunluk harcamalarda kullanilabilecek kartlar] kastxyz?? $$$ iyi bence bunlar; henuz baslamadim useTria?? $$$ season 1 aktif; iyi; (davetiye kodum: HCOM8KIB4W ama listede turkiye yok). raincards?? $$$ iyi; ama retaile hitap eden bir sey goremedim daha.
[ekstralar] backpack?? $ ama eski; bayadir kullaniyodum guncel olarak pek kovalamiyorum. eskiden kullananlarin yalandan tx atmasinda fayda var; takip etmiyorum. phantom?? $ eski, rekabet cok, kullananlar yalandan bikac tx atabilir.
perplerde islem yaparken hyperliquid, aster ve lighter’de hedgelersiniz droplarin devami olabilir.
|