Bitcoin Forum
January 17, 2026, 07:09:02 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 2026 Fırsat Duyuruları  (Read 33 times)
coupcoup (OP)
Newbie
*

Activity: 28
Merit: 5

View Profile
Today at 11:00:21 AM

Uzun zamandır eve dikey elektrik süpürgesi bakıyordum ama dayson gibi seçenekler bana saçma geliyordu birçok parçasının temizliği vs size bir fırsat ürünü paylaşmak istedim ben bunu 5300'e almıştım şimdi daha da ucuz.

https://www.hepsiburada.com/greenote-gsc50-kablosuz-dikey-elektrikli-supurge-23-000-pa-yuksek-emis-uzun-pil-omru-35-dk-p-HBCV000071TFM6

Ürünün ilk şarjı çok uzun sürüyor sonrası biraz daha hızlı genel anlamda ürün fiyatına göre çok iyi 2 tane modu var 1. mod halılarda çok iyi 2. mod ise laminant gibi zeminde iyi. çıkarttığı tozu görünce insan ben nerede yaşıyorum diyor.
ajanwalker
Hero Member

Activity: 2100
Merit: 838

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
Today at 12:58:58 PM

Kalitesi nasıl dostum? Güzel bir şeye benziyor ama görüntüde benziyor. Benim de böyle bir şey alma planım vardı. Dyson'a göre epey uygun ama kalitesini bilmiyorum. Fiyat performans nasıl?

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

.....  Next−Gen Crypto iGaming  .....
| 
     Play now      
karabiber
Hero Member

Activity: 1960
Merit: 919

View Profile
Today at 04:29:33 PM

Araç içi süpürge tavsiyesi vereyim bende. Araç içlerinin oto yıkamacılarda düzgün temizlenmediğini düşünüyorum. Özellikle günde kaç aracın içi sürekli aynı bezle döndür döndür siliniyor belli değil. Bu sebeple araç içini her zaman kendim temizlemeye özen gösteririm. Silmenin yanı sıra zeminde oluşan pislikleri tozları süpürge ile çekmek daha temiz bir ortam yaratıyor. Maalesef yurtdışından alışverişin zorlaşacağı zaman yaklaşmışken temudan yerel depodan gelen ithalat vergisi de ödemeyeceğiniz fiyat/performans bir süpürge paylaşayım. Çekim gücü yüksek ve küçük bir cihaza göre iyi performans gösteriyor. Bu fiyata alınabilecek iyi ürünlerden biri.

Süpürge linki: https://share.temu.com/VtqsRS5OEAB

Pages: [1]
  Print  

Jump to: