Haber değeri olan bir açıklama değil, 200 bin dolar bitcoin için uzun vadeli bir hedef olarak kabul edilecek bir hedef bile değil. 200 bin dolar olmayacağını düşünen var mı? Bir dahaki boğada 250 bin doların altına zaten düşmeyecek, asıl tartışılması gereken şey 500 bin dolar olacak mı ya da milyonu görecek miyiz gibi sorular olmalı. O seviyelere gelene kadar dünyanın başına bin bir türlü şey gelecek, ekonomi çökecek finans sistemleri değişecek. Belki bitcoin yerini başka bir şeylere bırakacak. Beni asıl merak ettiren şey milyon sınırıdır.
Yoksa 200 bin dolar hakkında herhangi bir konuşma yapmaya gerek bile olmadığını düşünüyorum. 2x yaptığı anda zaten 200 bin dolardayız, 5 yılda olmayan şey 2 günde olur

Söylenen fiyata gelmek büyük bir sınır değil Bitcoin için. Fiyatın kaç senede nerelere geldiğine bakıldığında zaten bu sınırı aşmak kolay olacak ama zaman olarak kimse bilemiyor tabi. Dünyada yaşanan gelişmeler Bitcoin fiyatını etkiliyor her ne kadar etkilenmemesi istense de. Bu sebeple de fiyatın bu sınırı aşacağını düşünüyorum ama zaman olarak yakın zamanda gerçekleşeceğini düşünmüyorum.
Fiyatın belirli sınırları geçeceği, geçmişteki fiyat hareketlerini referans alırsak mümkün. Son cümleniz durumu özetliyor.