Bitcoin Forum
June 13, 2026, 12:52:21 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Microstrategy 2.13 milyar dolarlık bitcoin aldığını açıkladı  (Read 372 times)
mandown
Legendary
*

Activity: 2688
Merit: 2216

View Profile
June 06, 2026, 09:22:12 AM

düşüşün direk btc taraqfından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sen btc'yi bir hisse gibi görüp hissenin sadece 21 milyon olduğunu söyler bunu gidip amerikan borsasına fonlar aracılığıyla sokarsan amerikadaki borsa düşerken btc'nin çıkacağını mı düşünüyorsunuz şahsen ben btc için amerikan borsalarındaki gerçek düşüşler başladığında btc'nin rezalet derecede düşeceğine inanıyorum taki insanların olmaz bu fiyatlar dieyceği yere kadar ozamana kadar düşüşlere şaşırarak izleyeyeceğiz

Xyloo
Full Member

Activity: 252
Merit: 167

View Profile
June 08, 2026, 08:33:44 AM

düşüşün direk btc taraqfından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sen btc'yi bir hisse gibi görüp hissenin sadece 21 milyon olduğunu söyler bunu gidip amerikan borsasına fonlar aracılığıyla sokarsan amerikadaki borsa düşerken btc'nin çıkacağını mı düşünüyorsunuz şahsen ben btc için amerikan borsalarındaki gerçek düşüşler başladığında btc'nin rezalet derecede düşeceğine inanıyorum taki insanların olmaz bu fiyatlar dieyceği yere kadar ozamana kadar düşüşlere şaşırarak izleyeyeceğiz

Hocam ama ETF’ler olursa herkesin beklentisi çok yüksekti. ETF olduğundan beri tutunamıyor bitcoin. Fonlar düşerken kripto fonları da düşüyor doğal olarak. Bunun ardından gelen satış baskıları ise piyasayı şekillendiriyor. Baksanıza 62 bin dolara bir anda düştü ve kimse bu duruma büyük bir yadırgama göstermedi. İçten içe alıştığımız hamleler oldu bunlar.

darkrangerat
Jr. Member
*

Activity: 38
Merit: 11

View Profile
June 08, 2026, 11:18:46 AM

32 diye bir twit attı içinden ne çıkacak sanırım satın alacak ancak insanlar 32k usd beklentisi yaparsada kötü
Waleron Wycliffe
Member
**

Activity: 98
Merit: 13

View Profile
June 11, 2026, 06:32:28 PM

Satış yaptıktan sonra alım yapmaları veya alım yaptıklarını açıklamaları artık bir işe yaramadı ve yaramayacak.MSTR'in batışını görmek güzel olurdu.
mandown
Legendary
*

Activity: 2688
Merit: 2216

View Profile
June 12, 2026, 08:44:08 AM

MSTR hissesi 42 milyar dolar değerlemeye sahip adamla aslında dalga geçerdimde düşündükçe çok zeki biri olduğunu farkediyorum.

Adamın hissesinin neredeyse %45'inden fazlası kendilerinde MSTR'yi arz ederek hem sıfırdan bir likid sağladı hemde elindeki hisseleride zamanla satarak sıf maliyetli elde btclere sahip olacak MSTR hissesi bana göre zamanla %99 düşecek ve adam onunla topladığı btcler ile şirket batsa bile zengin olabilme hayalini devam ettirecek.

MSTR'in batışını zamanla göreceğiz bu kesin gibi duruyor batmak zorunda btc toplamaya devam ettikçe fiyat düşecek düştükçe ellerindeki hisseleri satacaklar garip bir döngü ama diğer tarafta dünyanın en zengini listesine girebilme şansı var

Pages: « 1 [2]  All
  Print  

Jump to: