Bitcoin de tutuyorlarmış güzel bir miktar.
Daha fazla bilgi için, Bitcoin'in önümüzdeki 12 ay içinde 120.000 doların üzerine çıkması durumunda, ki bu olasılık yüksek görünüyor, 2028 gelir tahminleri de yükselecektir: BitGo şu anda bilançosunda 2.369 Bitcoin bulundurmaktadır ve BTC'nin fiyatında +%33 bir dalgalanma, piyasa değerini 72 milyon dolar artıracak ve bu da hisse başına 0,62 dolarlık bir değer artışına karşılık gelecektir. Toplamda, bu daha iyimser senaryoda, 3 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri öngörüyoruz ve 12 aylık hedefimiz, fiyat aralığının ortalamasından yaklaşık +%65 daha yüksek olan 26,50 dolar/hisseye çıkıyor.
Şu anda kriptoyla ilgili herhangi bir proje, şirketin Bitcoin tutmaması zaten delilik. Önüne gelen aldıkça alıyor ve eninde sonunda bir yerde ya alıcılar ya da satıcılar tükenecek. Şu anda satılabilecek binlerce Bitcoin var ama sınırlı arz durumunun mükemmelliği bir yerde sadece blok ödüllerini bir seçenek olarak sunacak. Ondan sonra elinde Bitcoin olanlara teklifler falan götürülür belki kim bilir

Bu arada hisseleri 18 dolardan halka arz olduktan sonra 24 doların üstünü görmüş, şu anda 20 dolar civarında seyrediyor. Yani güzel bir performans diyebiliriz ama bizim katılma şansımız yok tabi.