Bitcoin Forum
January 27, 2026, 04:12:03 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Nedir lan bu penguin?  (Read 103 times)
mandown (OP)
Legendary
*

Activity: 2548
Merit: 2039

View Profile
January 24, 2026, 08:18:49 PM
Last edit: January 24, 2026, 09:14:16 PM by mandown

Dün fenomen sezo 2m mcap'ta söylemiş görmemişim 10m mcapta gördüm ne lan bu dedim yetmedi x'de gördüm yetmedi ... da gördüm gördümde gördüm şuan 142m mcap

https://dexscreener.com/solana/draf8qxqy86h7yehdo9gytxaf6gottt8ozjknwxv6dcs

herifler tüm dünyayı manipüle ediyor : https://x.com/USDS/status/2015132369427001754

kriminall
Hero Member

Activity: 1596
Merit: 536

View Profile
January 25, 2026, 10:43:03 AM

Bir sahne, bir köpek, bir böcek viral olmayıversin. Buna ait mutlaka bir kripto soygun aracı çıkıyor. Bu da onlardan birisi herhalde. 10 m görüp de 142 m e kadar çıktığına şahit olmak da ayrı bir şey hocam ya. Atsaydınız denemelik 500-1000. Şimdi çok iyi bir katlama olacaktı. Neyse sağlık olsun artık.

pagong0x
Member
**

Activity: 380
Merit: 52

View Profile
January 26, 2026, 06:12:32 AM

İşin kahpeliğini şöyle özetleyelim, zaten sol ağında PENGU token var uzun süredir düşüş trendinde olup insanların yükselse de çıksak dediği. Bunlar yeni bir kontrat çıkarıp patlatıyorlar.
Tamamen dolandırıcılık üzerine bir sektör oldu trump sonrası.
yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1414
Merit: 382

View Profile
January 26, 2026, 08:35:43 AM

Yok topal sincap yok Grönlandin pengueni yok bilmem ne hayvanat bahçesinin Moodengi yok CZ nin köpeği. Sürekli hayvan figürü bilmem ne. Bunlar para kazandırıyor ama yerinde girip çıkmayı bilene. Öyle x50 -x100 beklersen eline verirler adamın.
Hepsinin dönemi var. Al sat. El de uzun süre tutma.
Ben almadım fırsat buldukça stamp topluyorum. Riski o yöne kaydırdım. Gelen imza paralarıyla alacağım benim ki his. Bildiğim bir şey yok tabi

ozgr
Legendary
*

Activity: 1834
Merit: 1058

View Profile
January 26, 2026, 11:54:53 AM

Geçen hafta 20 dolarlık penguen alarak bir araba alabiliyormuşuz Smiley Binlerce viral meme arasından doğru kontratı bulup biraz da şansa tutunmak gerekiyor. Uzun süre kovaladım ama yüzüm hiç gülmedi sanki bu sefer yakalayabilirdik, fırsat vermiş gibi…
SUPERSAIAN
Legendary
*

Activity: 2842
Merit: 1573

View Profile WWW
January 26, 2026, 08:13:46 PM

Yok topal sincap yok Grönlandin pengueni yok bilmem ne hayvanat bahçesinin Moodengi yok CZ nin köpeği. Sürekli hayvan figürü bilmem ne. Bunlar para kazandırıyor ama yerinde girip çıkmayı bilene. Öyle x50 -x100 beklersen eline verirler adamın.
Hepsinin dönemi var. Al sat. El de uzun süre tutma.
Ben almadım fırsat buldukça stamp topluyorum. Riski o yöne kaydırdım. Gelen imza paralarıyla alacağım benim ki his. Bildiğim bir şey yok tabi
Bıktırdılar her dönem farklı bir hayvan popüler oluyor kazanan kazanıyor da ben hiç duymadım denk gelipte para kazanan bahsedilen meme coinlerden. Asıl mesela o hadi elimizde o tokenden var diyelim 5-10x de çıkarsın kim bekler 100x e kadar. Bazen hisleri dinlemek gerekiyor en azından şansınızı denemiş olursunuz.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

.....  Next−Gen Crypto iGaming  .....
| 
     Play now      
mandown (OP)
Legendary
*

Activity: 2548
Merit: 2039

View Profile
January 26, 2026, 08:20:21 PM

Solana meme merkezi binance bunu vadeli tarafa sonrasındada spot'a getirebilir hacim deli buradan yeterli mal topladılarsa yeni pepe de doğabilir bir yerde bunu sepete atmak lazım yok olacağını düşünecebileceğiniz para ile şahsen solana tarafı haal sağlam bir meme çıkartmadı belki bu o .

Pages: [1]
  Print  

Jump to: