Bitcoin Forum
January 26, 2026, 11:03:55 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Binance Vadeli taraf için web sitesi hazırlıyorum  (Read 18 times)
mandown (OP)
Legendary
*

Activity: 2548
Merit: 2039

View Profile
January 25, 2026, 10:04:38 AM

Projeyi ne zaman bitiririm bilmem ama sizinle paylaşmak istediğim ai kullanarak hazırlıyorum
amacım şu herhangi bir ürüne long veya short açarken durumunu görmek istiyorum ama durumu görmüşkende bunun bir arşivi olsun örnek veriyorum 1 saat önceki durumu veya 2 saat önceki durumu gibi.

Görselde görebileceğiniz üzere eksiklerim var kafamdakini tam bitirmedim ama buna benzer bir görsel olacak.

Coin adı: Fonlama Oranı : Openinterest yani içeri para giriyormu? 15-10-5 dakikalık durumları : Long Short oranı %kaçı long %kaçı short : Fiyat : Güncel fiyat : Artış oranı : Openinterest Mcap : Güncel spot mcap : Skor Long'short için matematiksel durum: Coin fiyatlarken para nereye giriyor.

Buna birde arşiv modu ekleyeceğim public olarak açacağım ama arşiv için ufak bir ücret talep edebilirim oda belki bilmiyorum  yukarıdaki arama kısmına istediğiniz coini yazın önünüze düşsün.

Can sıkıntısından böyle birşey ortaya çıkarttım bir sonraki versiyonda coin adını tıklayacaksınız günlük ve anlık o ürüne ait sorguların kayıtlarını görecceksiniz.

%100 olmasa bile aslında bu bilgiler ürünün aslında tam yönüne size bilgi verebiliyor.

Ne dersiniz işe yarar mı? veya .... olsa efsane olur dediğiniz birşey varmı?

Bunu neden yapıyorum birşey yaparken herşeyin tam önümde düzgün bir şekilde olmasını istiyorum

Pages: [1]
  Print  

Jump to: