Bitcoin Forum
June 25, 2026, 01:45:30 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Best Brands Grup Enerji Halka Arz oluyor.  (Read 295 times)
yenerbatmaz (OP)
Sr. Member

Activity: 1568
Merit: 482

View Profile
June 11, 2026, 08:23:08 AM

14.70 ile arz olmuştu bugün 38 lirayı gördü. %5 artmış. Son zamanlarda gördüğüm en başarılı halka arz performanslarından birisi oldu. 1000 liralık falan vermişti sanırım. Şimdiye bekleten 4 bin lira civarında kazanç elde etmiş oldu. 4x yaptı ki son yılların belki de en iyi performanslarından birisidir Smiley
Yine 38 lira civarında seyrediyor. Arzına göre sağlam performans gösterdi hocam katılıyorum. Burada da baya yatırım yapan ve seveni var. Güzel kazanç diliyorum herkese. Yatırım olarak son zamanlarda kazandıran nadir hisse senetlerinden birisi oldu ve dediğiniz gibi 4 kat kazanç varsa muhteşem bir artış yakalamış. Bu hisseleri tespit etmek önemli.

Şuan 50'ye dayandı ve beni çok pişman etti. Kar ettim çok şükür ama alırken 60 dan satarım diye olan yaptım plana uymadim. Kar görünce üzerinde oturmak kolay değilmiş. Alves'de oturdum onda bu sefer plana sadık kalacağım. Onu yok gibi düşünüyorum şuan.

mandown
Legendary
*

Activity: 2702
Merit: 2223

View Profile
June 11, 2026, 08:49:37 AM

Piyasadaki en ucuz enerji hisselerinden biriydi yapay zeka ve dijital dünya hisselerinin tamamı şişti bu ürünler su yakmıyor beyler enerjiye ihtiyaç duyuyor oda elektrik doğal olarak erkenden piyasa bunu fiyatlıyor

Pages: « 1 [2]  All
  Print  

Jump to: