Adamın yerinde olsam gider o belediyeye dava açardım
üretim yerine bone vb koruyucu tedbirler almadan gidiliyor mevcutta temiz olması gereken yerler rezalet derecesinde kirlenmiş oldu oradaki görevliler. yanlışlıkla üzerlerinde ne kadar pislik kir varsa üretim yerlerini kirletti
ha esnaf esnaf değil o ayrı konu 1 yarım litre suya 250 tl'den iteliyor ama iş vergi vermeye gelince %1'lik dilimden fatura ediyor.
Kendini uyanık sanan bir esnaf bu arkadaşı değilde bu arkadaşı tercih edenleri sorgulamak lazım.
adam konseptini belirlemiş. alan memnun satan memnunsa, hijyenik veya başka önemli bir sorun yoksa bıraksınlar da sistem işlemeye devam etsin. niye alıcı-satıcı arasındaki şeylere karışıyorlar anlamıyorum. sanırım müşteri seçme durumu en önemli hukuki problem oluyor, ama dükkanın işlemesini sağlayan da bu. adam dükkanını rezervasyonla giriş şeklinde tanıtsa, sosyal medyaya günde sadece 10 kişi alan yer diye popüler olmasa belki böyle olmayabilirdi. şimdiye kadar iyi para kazanmıştır zaten fiyatları fena abartılıydı diye hatırlıyorum.
bu dükkan insanların ne kadar enayi olduğuna bence çok güzel bir örnek. kendini özel hissetmek için modern insan gerçekten her şeyi yapabiliyor. bu adama bu kadar talebe ne gerek var? aynı hamburgeri o fiyatlara kişi sınırı olmadan satsa eminim 1 haftaya müşterisi kalmaz.
Ürünler gıda ürünü kafana göre uyduruk şeyler yapamazsın belli bir standart var ona uymak zorundasın uymazsan basarlar cezayı.
Birde esnafın ben ...'yı alırım ...'yı müşteri olarak alamam diye bir duruşu olamaz her önüne gelen o kapıdan girebilmelidir.
Adam bir konsept yapmış ama akıllı 1 bardak sudan 250 tl alırken bir avukada gidip yerinde olsam belediye avukatına gider danışmanlık alırdım parasını verir işi sürdürülebilir bir yola sokar milletin gözüne batsada ceza almadan yola devam ederdim.
Vizyonu olmayan basit bir esnaf 3 kuruş para kazanmaya başladıkça götü başı ayrı oynamış sonunda birilerinin gözüne batmış.