Bitcoin Forum
February 02, 2026, 07:16:24 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Barış Manço ölümünün 27. Yılı  (Read 56 times)
Mustang Shelby (OP)
Hero Member

Activity: 1288
Merit: 972

View Profile
February 01, 2026, 08:19:03 PM
Merited by mandown (1), Vispilio (1), yenerbatmaz (1), Wake Up (1)

Türk müziğine yön veren, çok iyi bir Türk olan, türklükle gurur duyan Barış Abimizin ölüm yıldönümü bugün. Öldüğü günü dün gibi hatırlıyorum binlerce insan sel olmuştu mezarlığa. Türkiye’ye bir daha böyle bir ses, böyle bir bestekar gelmez. Allah rahmet eylesin. Unutmadık seni güzel insan.

kriminall
Hero Member

Activity: 1596
Merit: 536

View Profile
February 01, 2026, 10:46:22 PM

Allah rahmet eylesin çok sevdiğim sanatçılardan birisiydi. Ömrü yetseydi kim bilir daha ne eserler bırakacaktı. Eskiden adam olacak çocuk programını da sunardı oradan da hatırlayanlar olur mutlaka. Ayrıca şarkılarından benim ilk aklıma gelen gülpembe, dağlar dağlar, dönence.

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1414
Merit: 411

View Profile
Today at 07:34:28 AM

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. O öldüğü zaman ben lise son sınıftaydım. Mançoloji adlı kasetini her gün dinlerdik.
Onun şarkıları anlamlı. Daha yakın zamanda Ahmet Bey'in ceketi adlı parçasını dinledim. Nasip kısmetin ne demek olduğunu iyi anlatan bir şarkı.
Canınız sıkılınca açın dinleyin. İyi gelir.

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1554
Merit: 1059

View Profile
Today at 11:14:57 AM

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Artık eskilerin unutulduğu ve yeni nesil şaklabanların yarıştığı bu dönemde böyle değerli isimlerin eski şarkıları bile 100 kat daha değerli olduğu anlaşıldı. Eskiden şarkılarda hisler, duygular olurdu artık bundan oldukça uzaktayız ne yazık ki.

Distraction
Hero Member

Activity: 2618
Merit: 588

View Profile
Today at 05:31:26 PM

Barış Manço bu ülkeye büyük bir iz bırakmış bir sanatçı. Küçüklüğümden beri şarkılarını az dinlememişimdir. Bana müziği ve enstrüman çalmayı sevdiren insanlardan birisidir kendisi. Ne yazık ki evindeyken geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yummuştu. Sadece 56 yaşındaydı çok genç aramızdan ayrıldı usta. Kim bilir kaç tane pırıl pırıl çocuğun yetişmesinde dokunuşları olmuştur. Televizyon programları da sevilerek izlenirdi. Allah rahmet eylesin tekrardan.

Cacabey_40
Sr. Member

Activity: 1027
Merit: 303

View Profile
Today at 05:40:15 PM

Allah cc rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Çok sevdik Barış abimizi. Yerini dolduracak başka bir sanatçı asla gelmeyecek. Bundan eminim.

Benden tüm forum ailesine gelsin.
https://www.youtube.com/watch?v=RTpyeclPZuU

.
Hvdv
Hero Member

Activity: 1134
Merit: 612

View Profile
Today at 05:43:55 PM

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok ama çok değerli bir sanatçıydı gerçekten sanatçıydı. Bana göre Cem Karaca ile birlikte Anadolu Rock’ın efsanesi durumundalar. Hala da öyleler ki her ikisi de Türk müzik dünyasına damga vurmuş kişiler.

Muhteşem bir kariyer, harika anılar bırakan müthiş bir kişilik.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: