Bitcoin Forum
April 02, 2026, 03:25:01 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: ✅ b1exch.to Menjacnica - Instant Auto Menjacnica | NO KYC | Escrow 0.2 BTC  (Read 458 times)
examplens
Legendary
*

Activity: 3976
Merit: 4568

Tręvoid █ No KYC-AML p2p service

View Profile WWW
March 29, 2026, 08:33:36 PM

@ovcijisir i ostali
Testirajte sami, imate link u mom potpisu na promo koji radimo za b1exch, ima tri kategorije, jedna je vezana uz volumen ali druge dvije nisu tako da se da do nagrada i bez velike love Smiley

Vidiš kako radi, provjeriš kakav BTC dolazi povratno i usput pokušaš uzeti kakvu nagradu. Ili jednostavno za očisititi neke stare adrese nazad u BTC.
Bićemo vrlo razočarani ukoliko nema nekih povlastica za ekipu odavde, makar neka nagrada ispod ruke  Grin

Za 12 godina koliko sam na forumu, može se nabrojati na prste jedne ruke koliko puta sam bio srećan dobitnik. Nije da sam baš srljao da se uključim u svaki promo sa random izvlačenjem. To me nekako ubedilo da ne tražim previše slučajnu sreću.  Embarrassed
Mada nosim b1exch potpis, bilo bi fer da testiram koji put.

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
Trofo
Legendary
*

Activity: 3164
Merit: 3390

Money is broken, use BTC!

View Profile
March 29, 2026, 08:40:06 PM

@ovcijisir i ostali
Testirajte sami, imate link u mom potpisu na promo koji radimo za b1exch, ima tri kategorije, jedna je vezana uz volumen ali druge dvije nisu tako da se da do nagrada i bez velike love Smiley

Vidiš kako radi, provjeriš kakav BTC dolazi povratno i usput pokušaš uzeti kakvu nagradu. Ili jednostavno za očisititi neke stare adrese nazad u BTC.
Bićemo vrlo razočarani ukoliko nema nekih povlastica za ekipu odavde, makar neka nagrada ispod ruke  Grin

Za 12 godina koliko sam na forumu, može se nabrojati na prste jedne ruke koliko puta sam bio srećan dobitnik. Nije da sam baš srljao da se uključim u svaki promo sa random izvlačenjem. To me nekako ubedilo da ne tražim previše slučajnu sreću.  Embarrassed
Mada nosim b1exch potpis, bilo bi fer da testiram koji put.
Ovo nase nije na sreću. Točno znaš sta ti treba za nagradu. Prouci malo.

Osim tjednih nagrada one su raffle all opet weighted za one koji rade više swapova ili mijenjaju veće iznose

⭐⚽⭐ Rainbet's Bitcointalk Sports Fanatics League (BSFL) – 13000$ rewards ⭐⚽⭐ | New season starts on Sunday 29.03. Maybe you can still enter Smiley

✅ b1eXch’s Bitcointalk Swap Frenzy ⚡♻️ Trade Hard, Rank Higher! ♻️⚡ | We are in the middle of the competition but you can still enter at any point
cryptofrka
Legendary
*

Activity: 2954
Merit: 2596

View Profile WWW
March 30, 2026, 07:45:47 AM

Nisam ni znao da imamo local thread..

Uglavnom, svaki tjedan su uz glavne nagrade i tjedni raffleovi.
Ovaj tjedan će se izvlačiti 3 nagrade po 25$, ako bude 30 prijava što bi bilo iznad očekivanja to je 10% šanse za dobitak.

Popis raffleova možete vidjeti ovdje, kao i uvjete za ovaj tjedan (bilo koji swap vrijedi).

Za ~6h će se izvući dobitnik 75$ nagrade, samo je 6 kandidata ispunilo prošlotjedne (ipak nešto zahtjevnije) uvjete - ali ti uvjeti su se dali ispuniti za manje od 10$ u feejevima.

examplens
Legendary
*

Activity: 3976
Merit: 4568

Tręvoid █ No KYC-AML p2p service

View Profile WWW
March 30, 2026, 10:30:46 AM

Ovo nase nije na sreću. Točno znaš sta ti treba za nagradu. Prouci malo.

Osim tjednih nagrada one su raffle all opet weighted za one koji rade više swapova ili mijenjaju veće iznose
Znam, video sam to. U sustini, potrebno je sto veci iznos istrgovati. Iskreno, nemam bas toliku potrebu za swap, a ne bih forsirao samo zbog toga. Dodaj na to da neke koine ni ne koristim, na primer cak ni nemam SOL wallet, niti sam ga ikad koristio.

Cela ta kampanja jeste zanimljiva i drugacija, ali ja nemam toliko gambling duha da se posvetim.

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
ovcijisir
Legendary
*

Activity: 2226
Merit: 1165

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile WWW
March 30, 2026, 10:49:38 AM

@ovcijisir i ostali

Ja cu morati sigurno napraviti razmjenu, jer se trenutna signature kampanja isplaćuje u USDT, tako da mi je b1exch sigurno prva opcija za tu razmjenu. Također vidim da primaju i USDC što me baš lijepo obradovalo, jer ako se dobro sjećam prije mjesec dana sam provjeravao i nisu nudili opciju primanja USDC.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███