I AM HODLING
bitcoin düşüyor, ve buradan kim elinde ne tutuyor açıkçası bilmiyorum. bu konuyu sadece kendime bir not, geleceğe bir mesaj olsun diye açıyorum. sadece satmayacağımı söylemek için.
epstein olayları, boğanın sonu, etf'ler falan derken kötü yorum yapmak isteyen herkes kendine fırsat buldu. sanki yıllarca tam tersi her seferinde kanıtlanmamış gibi bitcoin neden çalışmaz, neden değeri yoktur bla bla her şeye yorum yapıyorlar. bitcoin sahibiyken bu durumu ilk defa bu kadar yakından gözlemliyorum. bu insanların sesi sadece 3 yılın sonunda bitcoin düşmeye başladığında çıkıyor, ve biliyorum ki susacaklar.
lütfen biriktirmeye devam edin, ne kadar olduğu gerçekten hiç önemli değil. her bir satoshinize sahip çıkın.
grafikleri açıp bakın, biraz kararsızlığa düştüğünüzde
BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi'nin ilk sayfalarını açıp okuyun. hepimiz bitcoin 125 bin dolarken keşke daha ucuzken alsaydık dedik. şimdi tekrar oraya gitmeyeceğinden şüphesi olan var mı? bu konuda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum.
herkese sabretmeyi öneriyorum. 69 bin doların altını görürsek iyice piyasadan kaçanlar olacaktır ve o sırada da alacağım. dibin oralarda olacağını düşünüyorum. herkes bitcoin'ini hak ettiği fiyattan alır.
HODL