Tera buralarda bırakmaz. En az X2 yaptırır. Bende dün yarısını sattım. Aagyo için biraz sermaye lazımdı.
Bugünde tavan olursa kalan kısmı satacağım. Komple Beste almayı düşünüyorum.
Beste de daha hareket çekmedi.
Enerji firması bu fiyatlarda kalmaz. Onunda en az X2 si var
Tera ile ilgili bir sürü olumsuz haber çıktı yakın zamanda. Başrolde de adalet bakanı var diyorlar. Tera'nın yaptığı pump&dump iyice ayyuka çıktığı için o iş çok uzun süre devam etmeyebilir. Tera'ya güvenerek yatırımlarımı şekillendirmezdim bu aralar açıkçası. Mesele ortaya çıkmadan önce mantıklı olabilirdi de şu sıralar vaziyet sıkıntılı duruyor.
Bugün genel bir bayram havası var ama borsalarda. Savaşın yakın zamanda biteceğini fiyatlıyorlar sanırım.
tera ayakta kalmak zorunda eğer fiyatı düşmeye başlayıp bu düşüşü sürdürmeye devam ederse borsamız ve borsacıların felaket canı yanar. TERA'da arz olan veya destek verdiği ne var ne yok birşekilde bunların elinde pompalanıyor ve bir yerde çıkış yapıyorlar bunu yerel şahıslar yaptığında cezalandırılıyor ancak tera'ya dokunan yok.
Tera bu durumu uzun süre sürdürmek zorunda artık o iş kontrol edilebilirkten çıktı sonuçta teranın hukumet tarafında kontrol edildiğini düşünüyorum bakın bizim borsamızda ... nasıl güzel hareket ediyor gibi.