5 subat’ta a101’de 220 bin tlye satilmis. tam tatil yerlerinde ve koyde kullanmalik bir arac olmus. bu fiyata bedava gercekten
https://youtu.be/Y0ow4WUMYH02012'de 32 binlira verip 0km ford connect alan ben

bu komik cihazları görünce bi ayrı gülüyorum. Karadeniz köylerindeo incecik lastiklerle ve o kadar kısa en ile kullanmanız imkansız bir yerden sizi bu araç atar.
Bizim buralarda patpat deriz lombardin deriz onlar iş yapar.
Bu araçların sorunu kaza durumunda ne kasko var ne sigorta aldın başını belaya birde elektrikli olduğu içinde mormal batarya mı var yoksa lityum bir bataryamı var? lityum batarya değilse alınmaz aga be.
Elektrikli araçları aslında ülkemizdeki hemen hemen her üniversite öyle yada böyle kendi çatıları altında topladıkları paralarla defalarca yaptı sadece birilerinin bir kazanç kapısına dönüştürülmediği için öylece kaldı bu görseldeki volta'ya falan on basar.
Bu araçla bahçede çalışırken bir kaza durumunda nasıl bir tedbir var merak ediyorum bilmiyorum ama elektrikli araç konusunda tesla gibi bir şriket çıkartmadıkça bu tarz araçları alıp binmek cesaret ister sonuçta altta elektrik enerjisi var adamı öper.
Yok be tatil köyü dedin mi bir Ami’n olacak. Ami’n yoksa pek tatil köylük değil bunlar

elektrikli araba deyince Kırmızı Tesla’yı tatil köyüne çeken @mandown gelir aklıma. Elektrikli araba odur bu biraz triportörden hallice. Volta da bu marketler olmasa ürünleri satamayacak herhalde.
Valla arabaya boş su bidonlarını doldurdum yarın sabah bi karadeniz yaylalarında gezip geleceğim özledim. Umarım sizinde bir elektrikli aracınız olur.
Ben bu aracı aldığımdan beri firmaların bizi eşek gibi sağdığını anladım adamlar herhalde hemen hemen her ay güncelleme ile aracı bir üst seviyeye taşıyorlar ve tamamen ücretsiz navigasyonu olup sırf harita güncellemesi alsın diye millet dünyanın parasını döküyor servislere tesla bu konuda aşmış işin garibi güncellemelerde gelen araç deneyimi de değişiyor örnek veriyorum aracı aldığımda yağmurlu havalarda ciddi anlamda kayma problemimiz vardı şimdi o tamamen gitti yav nereye gider arakdaş? ama sorun yok gitti bildiğin muhteşem bir deneyim sunuyor. Ha olumsuz yönleri yokmu? illaki var ama diğer birçok araca göre bu adamlar işin cidden nirvanasındalar.
Yemin derim aracı satıp çocukalra daire almak istiyorum sonra aracın deneyimi ve bana verdiği güven satmamı engelliyor.