Bitcoin Forum
February 10, 2026, 03:10:50 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: kaziksepeti.com  (Read 53 times)
Akkaali (OP)
Member
**

Activity: 140
Merit: 72

View Profile
February 06, 2026, 09:47:16 PM
Merited by Vispilio (3), EFS (1), Lachrymose (1)

Yine bir ifşa trendi gündemde. Ama bu başka  Grin

30 Euro'luk gümrük muafiyetinin kaldırılmasıyla beraber yurt dışından bireysel alışverişin fiilen sona ermesi nedeni ile X'de başlatılan boykotlar bir yana, bir süredir farklı çıkışları ile gençler arasında konuşulan Hürriyet Partisi de olaya dikkat çekecek dijital bir platform geliştirmiş. Kazık Sepeti adlı platforma bakınca sizler de ucuz şeyleri, yurt içinde ne kadar yüksek fiyattan alabileceğimizi görebilir, alışverişinizi gururla ve güvenle yerel satıcılardan yapabilirsiniz. İnsanın yurtdışında bu ürünleri bu kadar ucuza nasıl alabildiğine inanası gelmiyor. Çok büyük ihtimal yakında erişim engeli gelir.

kaziksepeti.com

CLS63
Legendary
*

Activity: 2380
Merit: 1918

View Profile
February 08, 2026, 09:25:35 PM

Genelde bu gibi güzel fikirleri küçük siyasi partiler daha iyi düşünüyorlar. Belki yine fazla oy alamayacaklar ama ülkenin önemli sorunlarına bu şekilde değinmeleri güzel. Siteye girdim bir inceledim ve gayet faydalı buldum. İktidar seçmenine de bu siteyi göstermek lazım en azından haberi olsun ne kadar kazıklandığımızdan. Yurt dışından satın alınan ürünlerdeki gümrük düzenlemesi resmen uygulamaya koyuldu ve artık bir devrin sonu geldi. Distribütörlerin insafına kaldık ki lafın gelişi diyorum onu da. Hepsi vatandaşı nasıl daha çok kazıklarım diye ellerini ovuşturuyor.

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Akkaali (OP)
Member
**

Activity: 140
Merit: 72

View Profile
February 09, 2026, 06:21:46 AM

Genelde bu gibi güzel fikirleri küçük siyasi partiler daha iyi düşünüyorlar. Belki yine fazla oy alamayacaklar ama ülkenin önemli sorunlarına bu şekilde değinmeleri güzel. Siteye girdim bir inceledim ve gayet faydalı buldum. İktidar seçmenine de bu siteyi göstermek lazım en azından haberi olsun ne kadar kazıklandığımızdan. Yurt dışından satın alınan ürünlerdeki gümrük düzenlemesi resmen uygulamaya koyuldu ve artık bir devrin sonu geldi. Distribütörlerin insafına kaldık ki lafın gelişi diyorum onu da. Hepsi vatandaşı nasıl daha çok kazıklarım diye ellerini ovuşturuyor.

Son cümleni "Hepsi vatandaşı nasıl daha çok kazıklarım diye ellerini ovuşturuyor" okuyunca aklıma ilk gelen video
Pages: [1]
  Print  

Jump to: