Bitcoin Forum
February 11, 2026, 08:20:59 AM *
News: Community awards 2025
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Türkiye'de Mafyacılık  (Read 49 times)
lodocus (OP)
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 179
Merit: 137


View Profile
February 07, 2026, 08:41:19 PM
Merited by Vispilio (3), Lachrymose (2), EFS (1)
 #1

Binbir sorunu halledip risk alarak bir işe giriştiğinizi düşünün. Belki borca girdiniz, günlerinizi haftalarınızı verdiniz ve bir döner kebap salonu açtınız. Dükkan da takır takır işlemeye başladı. Sanıyorsunuz ki derdiniz bitti ama güzel ülkemizin lavaş mafyaları peşinize düşüyor.

Sırf onların lavaşını almak yerine lavaşınızı dükkanınızda kendiniz yapıyorsunuz diye ölüm tehditleri almaya başlıyorsunuz belki. İşte böyle bir durumdayız. Herkes çeşmenin başına oturmuş gelenden geçenden haraç alma güç gösterme peşinde.

https://x.com/haberaktifcom/status/2015728220021129237

İşte lavaş mafyamız. Belki de satıcıyla tüketici arasındaki en büyük bariyer ülkede her şeyin mafyasının olması. İşlek yerlerde kafanıza göre birinin yanında dükkan açamıyorsunuz, açsanız alacağınız malı nereden alacağınızı siz seçemiyorsunuz her şeyimiz bir garip. Halı saha mafyası bile var diye duymuştum.

İşin daha da kötüsü bu insanlar gün geçtikçe daha fazla cesaret buluyorlar kendilerine. Risk altındaki kişiler yabancı numaralardan ölüm tehditleri alıyor, her türlü bilgileri gözleri önüne seriliyor ama kimsenin ses çıkarttığı yok.
Phoenix Anka
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1059



View Profile
February 08, 2026, 03:48:44 AM
 #2

Her yerde sorun var ülkede maalesef. Baksanıza lavaşın mafyası mı olurmuş? Her gün biraz daha tuhaf bir haberle karşılaşıyoruz. Dükkan açmak da dert ülkemizde. Basit bir dükkana bile çökmeye çalışıyorlar böyle restaurant, lokanta tarzı yerlerde dükkandan iyi kazanmak için maalesef bunlara da akıtmak gerekiyor yoksa rahat bırakmazlar. İki kere olay çıksa insanlar girmeye korkar. Bunu da çok iyi biliyor bunlar.

Mustang Shelby
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1007



View Profile
February 08, 2026, 09:43:20 AM
 #3

Cezalar caydırıcı olmazsa daha çok mafyacılık oyunları görürüz. Halı saha mafyası, lavaş mafyası, ekmek mafyası, canım sıkıldı mafyası, mafya mafyası. Senin cezalar caydırıcı olmazsa bu gibi görüntüler ileride de sıklıkla karşımıza çıkar arkadaşlar.

Türkiye’de geçen dönem Avrupa’da kırmızı bültenle aranan mafya babalarına vatandaşlık verildiği tespit edilmiş ötesi yok sanırım daha fazla. Bu yüzden mafya ile mücadele topyekün Bukele’nin yaptığı gibi yapılır.

Distraction
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2632
Merit: 604



View Profile
February 08, 2026, 07:05:21 PM
 #4

Hatırlarsanız bir ara da ülkemizin sahil kıyılarını işgal eden malum tipler vardı. Oraları kendi bölgeleri ilan etmişlerdi ve başka bir esnafın gelip orada dükkan açmasına izin vermiyorlardı. Sonra onlara ne oldu acaba? Haklarında birkaç işlem yapılmıştı daha sonra da ortadan kayboldular sanki. Yine türerler bir süre sonra ama. Böyle mafyacılık oynayan gruplar ülkedeki adalet açığını kullanmaya bayılırlar. Zor ya gerçekten zor. Ülkede artık günün sonunu getirebildiğimize şükreder hale geldik.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!