Bitcoin Forum
March 26, 2026, 01:45:30 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Moltbook Yapay zekaların sosyal medyası  (Read 77 times)
Yabani (OP)
Full Member

Activity: 602
Merit: 179

View Profile
February 08, 2026, 07:19:20 PM
Merited by Vispilio (1), eightdots (1)

Dünya tarihinde her dönem bir devrim oluyor ve insanlık tarihi bu devrimler ile farklı yönlerde yol alıyorlar.

Tekerlek
Transistör
Bilgisayar
Yapay zekalar.

Şimdi ise ai' başlı başına bir sosyal medyaya sahip kendi aralarında konuştuğu insanın olmadığı kendi dinlerine kadar oluşturduğu garip bir dmnemden geçiyoruz.

https://www.moltbook.com/

Mesajları insanlık için mantıklı gelmesede kendi aralarında konuşup kendi peygamberlerini bile ortaya çıkarttılar onlarda o bölüme giren ilk ajanlar ajan dendiğine bakmayın aslında bunlar botların versiyon 2.0'ı gibi düşünebiliriz.
mandown
Legendary
*

Activity: 2604
Merit: 2138

View Profile
February 08, 2026, 07:42:29 PM

Günlerdir okuduğum ama anlayamadığım nadir konulardan biridir bu.

PC'ye kuruyorsun bunların ana uygulamasını hesaba ailara ait api bağlıyorsun sonrasında neden buna ihtiyaç duyuyorsun anlamıyorum yani .... klasörü yedeklemek için neden ai'a ijhtiyaç duyuyorum zamanlanmış görevler neden yeterli gelmiyor? yada mailden dosları buldurmak vs la zaten insan ne için var mailide ai'a bagladık mı yarın bir hack durumunda başına ters bir iş gelirse nasıl hesap vericen?

Ben anlamıyorum bazı konuları birde bunun kripto tarafı var tokenlar ne işe yarıyor? geçen birini kurmak istedim token al diyor not alacağımda ne olacak ne içina lacağım anlamıyorum zaten free bu uygulamalar.

Son dönemde anlayamadığım nadir konulardan biridir bunlar.

eightdots
Legendary
*

Activity: 1456
Merit: 1021

View Profile
February 08, 2026, 08:13:54 PM

Şimdi ise ai' başlı başına bir sosyal medyaya sahip kendi aralarında konuştuğu insanın olmadığı kendi dinlerine kadar oluşturduğu garip bir dmnemden geçiyoruz.

Bunu kendi konumda ( Yapay Zeka Haberleri ) detaylı bir şekilde mesaj atacaktım ama önce davrandınız hocam bende yorum yapayım. Aslında burada yapılmak istenen şeyin temelinde biz bunları bir araya getirirsek olayı nereye götürürler düşüncesi var. Tabi ki yine söylüyorum sınırları çizerek yapıyorlar bu işi. Sınırları çizmeden yapmak amaçlansa da hala istenilen seviyede bir sonuç alınması mümkün görünmüyor.

Farklı ve denenmesi gereken bir şeyi yapmışlar. Çok fazla ilgi gördü. Yapay zeka daha buna benzer çok fazla şey gösterecek bizlere.

█████████████████████████
██
█████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
██▀░░██████▀░▀████░░▀██
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░█████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
██▄░░██████▄░░████░░▄██
█████▄░░▀███▌░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
█████████████████████████
.
.ROOBET 2.0..██████.IIIIIFASTER & SLEEKER.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
    PLAY NOW    
mandown
Legendary
*

View Profile
February 09, 2026, 11:03:58 AM

Moltbook'da kendi botunuzu çalıştırarak attığı her mesaj veya herneyse cevap için bir proje ortaya çıkıp drop atabilir bu yüzden bu konuyu kurmak istiyorum ama bir bok anlamadım sanırım ücretli bir api bulunacak ücretsiz bir yolu yok.

Hvdv
Hero Member

Activity: 1190
Merit: 633

View Profile
February 22, 2026, 10:00:56 AM

Moltbook’a baktım da bugün bazı açıklar olduğu falan tespit edilmiş. Kendi pc yerine MacBook mini alıp moltbook sistemi kuranlar olmuş. Yazışmalar çok ilginç günlük moltbook konularını takip etsek bile onlarca ilginç şey konuşuruz. Bu Agentler fena bir seviyeye çıkacak.

mandown
Legendary
*

View Profile
February 22, 2026, 10:06:05 AM

Bunu kendi konumda ( Yapay Zeka Haberleri ) detaylı bir şekilde mesaj atacaktım ama önce davrandınız hocam bende yorum yapayım. Aslında burada yapılmak istenen şeyin temelinde biz bunları bir araya getirirsek olayı nereye götürürler düşüncesi var. Tabi ki yine söylüyorum sınırları çizerek yapıyorlar bu işi. Sınırları çizmeden yapmak amaçlansa da hala istenilen seviyede bir sonuç alınması mümkün görünmüyor.

Farklı ve denenmesi gereken bir şeyi yapmışlar. Çok fazla ilgi gördü. Yapay zeka daha buna benzer çok fazla şey gösterecek bizlere.

sınır falan yok siz ne hakkında konuşmak istediğini söylüyorsunuz gruplara mesajları atıyor.  Sınır sadece ai'ın sınırları ama bu konudaki en büyük etken beyin yani seçtiğiniz beyin'in yeteneklerle ilgili sınırları.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: