Bitcoin Forum
February 11, 2026, 05:33:47 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Discord'a KYC ve Yüz taraması geliyor  (Read 27 times)
Vaeldraux (OP)
Newbie
*

Activity: 28
Merit: 1

View Profile
February 10, 2026, 08:29:18 AM

Mart ayından itibaren tüm discord hesapları default olarak sınırlandırılacak. Kısıtlamalara takılmamak isteyenler için ya KYC yada yüz taraması yapmak zorunlu hale gelecek.
https://discord.com/press-releases/discord-launches-teen-by-default-settings-globally
emrecemsan
Hero Member

Activity: 2226
Merit: 544

View Profile
February 10, 2026, 09:47:45 AM

Evet bunun tüm dünyada yapılacak bir uygulama olması güzel. Bizi de yakından ilgilendiren bir durum çünkü Discord hala mahkeme kararıyla yasaklı halde. Sebebi de panelci veletlerin yedikleri haltlar. Küçük çocukları tehdit ederek pislikçe şeyler yaptırıyorlardı onlara. Ben yine de bunun çözümünün Discord'u yasaklamak değil sorunun derinine inmek olduğunu düşünmüştüm. Yasakçı zihniyet ile nereye varacaksınız ki? Bu gelişme sonrası ben ülkemizde Discord'un erişim engelinin kaldırılması yönünde olumlu gelişmeler yaşanacağını düşünüyorum.

l99l
Hero Member

Activity: 966
Merit: 611

View Profile
February 10, 2026, 04:50:23 PM

Türkiyede yasaklı olan discord KYC ve yüz taraması özelliklerini getirdikten sonra discord'un yasaklamasını kaldırırlar diye tahmin ediyorum.
KYC ve yüz taramasını yapmak istemeyen bir sürü kullanıcı team speak tarzı eski programlara döneceklerdir, benzer programlardan bir sürü var sonuçta sadece discord kullanılmak zorunda değil.
Bence yerinde ve doğru bir karar olmuş.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: