Bitcoin Forum
February 11, 2026, 12:54:46 AM *
News: Community awards 2025

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Uber,Getir Yemek'i satın aldı  (Read 31 times)
Vaeldraux (OP)
Newbie
*

Activity: 28
Merit: 1

View Profile
February 10, 2026, 08:37:20 AM

Uber tarafından ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na (SEC) yapılan bildirimde, şirketin 8 Şubat'ta Mubadala Investment Company ile Türkiye'de Getir Perakende Lojistik AŞ'nin yemek, market, perakende ve su teslimatını kapsayan teslimat portföyüne ilişkin bir anlaşmaya vardığı belirtildi.
Bildirimde, satın alma işleminin aşamalı olarak yapılandırıldığı, bu kapsamda ilk aşamada Getir'in yemek teslimatı işinin tamamının, nakit ve borçtan arındırılmış bazda 335 milyon dolar nakit karşılığında satın alınması konusunda anlaşıldığı kaydedildi.
Firmalarımızı teker teker satıyoruz.
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/uber-getirin-yemek-teslimati-isini-335-milyon-dolara-satin-alacak-/3825028
kriminall
Hero Member

Activity: 1610
Merit: 536

View Profile
February 10, 2026, 09:55:14 AM

Çok kullanmıyorum, çevremde de çok kullanan yok GetirYemek. Benim gördüğüm TrendyolGO indirimlerle sağlam kampanyalara dönmüş ve çoğu kişi onu kullanıyor şu an. Bir de Yemeksepeti tabi. Getir için bence iyi bir paraya satış yapmışlar. Bu arada Uber paylaşımlı yolculuk yapamıyor ama geçen TrendyolGO’yu satın almıştı şimdi getiryemek satın alımı yaptılar Türkiye’de bu potansiyeli iyi görmüşler.

l99l
Hero Member

Activity: 966
Merit: 611

View Profile
February 10, 2026, 05:18:29 PM

Çok kullanmıyorum, çevremde de çok kullanan yok GetirYemek. Benim gördüğüm TrendyolGO indirimlerle sağlam kampanyalara dönmüş ve çoğu kişi onu kullanıyor şu an. Bir de Yemeksepeti tabi. Getir için bence iyi bir paraya satış yapmışlar. Bu arada Uber paylaşımlı yolculuk yapamıyor ama geçen TrendyolGO’yu satın almıştı şimdi getiryemek satın alımı yaptılar Türkiye’de bu potansiyeli iyi görmüşler.
İlk çıktığı zamanlar kullanıyordum sonra trendyolGO kullanmaya başladım. TrendyolGO daha fazla indirim ve kupon veriyor ayrıca bazen getirme ücreti bile almıyorlar böyle olunca da cogu insan getir kullanmayı kısa sürede bıraktılar.
Güzel para satılmış, düşüşe geçen bir firmaydı bana göre. TrendyolGO ile rekabet edemediler.

Distraction
Hero Member

Activity: 2632
Merit: 604

View Profile
February 10, 2026, 05:56:25 PM

Uber Getir Yemek'i satın alıp Trendyol GO ile birleştirmeyi planlıyormuş. Hayırlısı olsun diyelim valla uygulamalardaki fiyatlara bir el atmadıkları sürece bir anlamı yok benim gözümde. Getir Yemek çok pahalıya mal olan bir uygulama ve çakallık da yapıyorlar. Kupon veriyorlar sözde mesela ama kupon kullanılmış halinde bile restorana gidip yemeye kıyasla daha pahalıya gelebiliyor. Bizzat bulunduğum konumdaki denediğim birkaç restoranda bunu tecrübe ettim. O zaman ben niye kullanayım ki senin uygulamanı?

Pages: [1]
  Print  

Jump to: