Bitcoin Forum
February 16, 2026, 11:44:43 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: AVAX ve NEAR ortaklık açıkladı  (Read 70 times)
Frankwitzer (OP)
Jr. Member
*

Activity: 42
Merit: 17

View Profile
February 11, 2026, 07:44:27 PM
Merited by yenerbatmaz (1)

Avalanche NEAR Intents'de artık aktif.
https://x.com/NEARProtocol/status/2021599982357258511
yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1428
Merit: 440

View Profile
February 15, 2026, 11:51:34 AM

Ortaklık demek biz artık batıyoruz bizden bir sik olmaz demek. Bunlar şimdi birleşip ortak token de çıkartır. Sonra perde kapanır.
Her zaman söylerim bir şirket ya da iş yeri batmaya yüz tuttuğu zaman yanına ortak alır. İyi giden bir şirketin ortak aldığına hiç şahit olmadım.
Kripto da öyle. Yapay zeka ile alakalı 2-3 token güya birleşti ama sonu fos. Bununda durumu aynı olacaktır.

execijutiere
Legendary
*

Activity: 2044
Merit: 2061

🧙‍♂️ #kycfree

View Profile
February 15, 2026, 12:02:31 PM

Ortaklık demek biz artık batıyoruz bizden bir sik olmaz demek. Bunlar şimdi birleşip ortak token de çıkartır. Sonra perde kapanır.
Her zaman söylerim bir şirket ya da iş yeri batmaya yüz tuttuğu zaman yanına ortak alır. İyi giden bir şirketin ortak aldığına hiç şahit olmadım.
Kripto da öyle. Yapay zeka ile alakalı 2-3 token güya birleşti ama sonu fos. Bununda durumu aynı olacaktır.
Bunlar bir de birbirine düşmandı sözde birbirlerini sevmiyorlardı baktılar bir şey olacağı yok dost olmayı seçmişler. Hoş yine de bu iki ağ tamamen fiyasko. Özellikle near ağındaki kastığım testnetlerim hepsi fiyasko idi o yüzden ağ tutunamadı bana kalırsa.

mandown
Legendary
*

Activity: 2562
Merit: 2098

View Profile
Today at 09:01:53 AM

Bu tarz projelerin çoğunda gördüğüm şey şu sanki kripto ekosisteminde hepsi hepsi 100-500 programcı var bunlar sürekli o program bu program oradan a şirketine oradan b şirketine geçiyor sonrada ortaklık vs bakıyorsun sürekli para kazanan aynı kişiler ve ekipler

Zaki diye bir eleman var adam cosmos ekosisteminde masada olmadığı yer yok oradan çıkıyorsun zcash'de ortaya çıkıyor bir şeye karşı çıktı diye zcash %30 düşüyor lan siz nasıl olurda bu kadar yerde olursunuz? Nasıl olur.

Şimdi aynı olay ai tarafında oluyor masadakiler sürekli aynı.

execijutiere
Legendary
*

Activity: 2044
Merit: 2061

🧙‍♂️ #kycfree

View Profile
Today at 11:07:02 AM

Kimse kolay kolay deneyimsiz elemanı almıyor iş hayatı böyle bir şey. Deneyimin varsa oradan oraya geçersin. Deneyimsiz eleman alıp adam bir şey olduğunda çözüm için başkasına mı güvenecek? Tabi ki deneyimli eleman alıp onların bir şekilde soruna karşı çözüm üretmesini bekleyecek. Kimse kolay kolay tecrübesiz hele hele yazılım sektöründe alacağını sanmıyorum. Her şey AI ile çözülebilir hale gelmiş olsa da deneyim şart oğlu şart

Yabani
Full Member

Activity: 492
Merit: 149

View Profile
Today at 01:50:01 PM

Bence ortaklıkları direkt batıyoruz diye yorumlamak yanlış Kripto tarafında projeler tek başına ekosistem kurmakta zorlanıyor, o yüzden entegrasyon ve birlikte çalışma daha mantıklı geliyor bana.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: