Bitcoin Forum
April 09, 2026, 01:13:19 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: EMPA Elektronik Halka Arz Edilecek.  (Read 163 times)
yenerbatmaz (OP)
Sr. Member

Activity: 1484
Merit: 453

View Profile
February 12, 2026, 10:00:51 PM
Merited by mandown (2), Vispilio (1)

Bu akşam SPK'dan onay alan yeni şirket: EMPA Elektronik San. ve Tic. A.Ş oldu

Arz Fiyatı: 22.00 TL
Toplam lot sayısı: 38.000.000 Adet
Arz Büyüklüğü: 836.000.000 TL
Bireysele  Eşit Dağıtım olacak

Şirket CEO'sunun açıklamasına göre:  KAAN, HÜRJET, HÜRKUŞ ve Altay Tankı gibi araçların ana beyin görevini üstlenen programlanabilir entegrelerin (AMD) Türkiye’deki tek sağlayıcısı Empa Elektronikmiş. ( Bu kısım benim epey ilgimi çekti)

Bu Arza da talep epey iyi olur gibi geliyor bana.
Şimdiye kadar neden arz olmadıklarına şaşırıyorum. Ben aksilik olmazsa eğer katılım sağlayacağım.

mandown
Legendary
*

Activity: 2618
Merit: 2168

View Profile
February 13, 2026, 05:23:27 AM

Vay baba vay ne şirketler gelmeye başlamış ben bu arzı da satmam ha deli güzel duruyor arz büyüklüğü ve hisse adedi çok azmış hacım olabildiğince fazla hesapla girmek lazım buna gönül isterki 10-20 hesapla gir bu arz en kötü 100-200 arası bir yere oturur fiyat olarak.

ajanwalker
Hero Member

Activity: 2184
Merit: 863

View Profile
February 13, 2026, 07:10:33 AM

Katılım çok yüksek olur. Kişi başı 10-20 lot arası bir şey düşer. Böyle güzel bir şirket varken herhalde başvuru rekoru gelebilir.
Eğer bu bahsettikleri gerçek ise ( Ceo'nun) yeni ASELSAN'ımız hayırlı uğurlu olsun.
Uzun vade alınıp beklenecek bir kağıt daha demektir.
Ky'ye yedirmezler bunu kolay kolay  ama çorba parası çıkar.
Bizim kripto piyasası böyle durumda iken halka arzlar ile oyalanmak en iyisi.
ZekiBeyy
Legendary
*

Activity: 1764
Merit: 1007

View Profile
February 14, 2026, 07:27:41 AM

Küçük hacimli ve tamamen bireysel eşit halka arzları seviyorum kazançları güzel oluyor. Baktığımız zaman şirkette iyi ciddi bir değerleme yapabilir bu nedenle hemen satmayıp elde tutmakta fayda var.
Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1358
Merit: 1017

View Profile
February 15, 2026, 12:01:59 AM

Küçük hacimli ve tamamen bireysel eşit halka arzları seviyorum kazançları güzel oluyor. Baktığımız zaman şirkette iyi ciddi bir değerleme yapabilir bu nedenle hemen satmayıp elde tutmakta fayda var.

Bence de ciddi kar potansiyeli taşıyor bu arz. Sanırım uzun bir aradan sonra tekrar arzlara giriş yapabiliriz. İnşallah da uzun bir süre sonra borsaya adam akıllı bir şirket giriş yapacak olur. Borsa İstanbul olarak bıktık borcu olanları fonlamaktan.

Bu arada arz tarihleri 19-20 Şubat.

yenerbatmaz (OP)
Sr. Member

View Profile
February 15, 2026, 11:40:10 AM

Bence de ciddi kar potansiyeli taşıyor bu arz. Sanırım uzun bir aradan sonra tekrar arzlara giriş yapabiliriz. İnşallah da uzun bir süre sonra borsaya adam akıllı bir şirket giriş yapacak olur. Borsa İstanbul olarak bıktık borcu olanları fonlamaktan.

Bu arada arz tarihleri 19-20 Şubat.

Bu şirketin de borcu var gibi ama en az 4-5 tavan yapar çorba parası bırakır. Bu sene daha da arzlar olacak gibi en kötüsü bile %100'e yakın yaptırıyorlar.
Her perşembe yeni arz geliyor. Bizim borsa şuan çok ucuz olduğu için yabancı yatırımcı gelmeye başladı

mandown
Legendary
*

Activity: 2618
Merit: 2168

View Profile
February 16, 2026, 07:02:04 AM
Last edit: February 24, 2026, 08:55:21 AM by mandown

İlk görüntü için harika görünüyor ama ayrıntılar gelince işin rengi değişti

Yurt İçi Bireysel (%60)
EŞİT DAĞITIM
22.800.000 lot=501.600.000 TL

Yurt İçi Kurumsal (%40)
15.200.000 lot=334.400.000 TL
 Yüksek Başvuru Kategorisi yok.

%60'ı bireyselde %40'ı kurumsalda kurumsal para alıp çıkma derdindeyse yürümesi çok zor ama şimdilik yolu açık olsun.

yenerbatmaz (OP)
Sr. Member

View Profile
February 24, 2026, 08:11:07 AM

Çok başvuru olmuş. Bana 20 lot düştü. Komple bireysel yatırımcının elinde olsaydı en kötü x3-4 yapardı ama kurumlarda olduğu için tavanı çabuk bozabilir. Çok az lot düştü. 4-5 tavan çeksin yeter

yenerbatmaz (OP)
Sr. Member

View Profile
March 04, 2026, 03:19:45 PM

Beste'den daha iyi gidiyor diyebilirim. Bugünde tavan çekti. Beste sadece bireysele dağıtıldı ben epey tavan gider hatta tavana rekoru gelir diye bekledim ama olmadı. Kağıt sadece küçük yatırımcının elinde olduğu zaman gitmiyor. Kurumsallar kağıdı toplamak için ilk fırsatta malı basıyor. Bir çok kişi zaten kar fazlasıyla var diyip satıp geçiyor. Beste'yi kurumsallar yeterince toplayınca yukarı götürür. Bugün düşüş son buldu gibi bakalım nereye kadar gidecek. EMPA'yı da en geç cuma günü satarım. Yarın yeni halka arzların duyurusu yapılır. Onlar için sermaye lazım.

execijutiere
Legendary
*

Activity: 2100
Merit: 2144

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
March 15, 2026, 05:28:26 PM

22 TL'den halka arz edilmiş ve fiyatı şuan da 38 TL civarına yakın.Şuan da yaklaşık olarak %70 civarında bir artış sağlamış ve bence hisseye göre daha fazla kazandırma potansiyelinde olduğunu düşünüyorum.KAAN, HÜRJET, HÜRKUŞ ve Altay Tankı gibi araçların ana beyin görevini üstlenen bir elektronik firmasının bu fiyatlarda kalmasını mantıklı bulmuyorum.3 haneye doğru yürüme potansiyeli mevcut.İlk düzeltme yaptığında sepetime ekleyeceğim hisse olacak.

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

.....  Next−Gen Crypto iGaming  .....
| 
     Play now      
yenerbatmaz (OP)
Sr. Member

View Profile
March 19, 2026, 08:54:52 AM

Arzdan sonra iyi giden hisslerden birisi. Biz kripto da boğa bekliyoruz ama bizim BIST tam boğanın merkezî aslında. Halka arzlar az da olsa airdrop gibi. Her hafta en az 400-500 TL veriyor. Bu da en kötü daha da iyi gidenler oluyor.
Ben nasibimi Alves ve Smartg den yana kullandım. Fırsat buldukça da ekleme yapıyorum.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: