Küçük hacimli ve tamamen bireysel eşit halka arzları seviyorum kazançları güzel oluyor. Baktığımız zaman şirkette iyi ciddi bir değerleme yapabilir bu nedenle hemen satmayıp elde tutmakta fayda var.
Bence de ciddi kar potansiyeli taşıyor bu arz. Sanırım uzun bir aradan sonra tekrar arzlara giriş yapabiliriz. İnşallah da uzun bir süre sonra borsaya adam akıllı bir şirket giriş yapacak olur. Borsa İstanbul olarak bıktık borcu olanları fonlamaktan.
Bu arada arz tarihleri 19-20 Şubat.
Bu şirketin de borcu var gibi ama en az 4-5 tavan yapar çorba parası bırakır. Bu sene daha da arzlar olacak gibi en kötüsü bile %100'e yakın yaptırıyorlar.
Her perşembe yeni arz geliyor. Bizim borsa şuan çok ucuz olduğu için yabancı yatırımcı gelmeye başladı