Bitcoin Forum
February 17, 2026, 06:24:07 AM *
News: Community awards 2025

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 4-6 yaş grubundaki çocuklar camiye götürülecek  (Read 52 times)
cudumbro (OP)
Newbie
*

Activity: 22
Merit: 17

View Profile
February 16, 2026, 09:41:57 AM
Merited by EFS (1), mhanbostanci (1), xzone (1)

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında öğrenciler öğretmenleriyle birlikte camiye gidecek. Çocuklara sahur, iftar kavramları öğretilecek. Söyleşiler düzenlenecek.

https://www.nefes.com.tr/81-ildeki-okullara-yazi-gonderildi-4-6-yas-grubundaki-cocuklar-camiye-goturulecek-103950

Bu konu bir tuaf değil mi?

Eğitimin temel amacı bilimsel çağdaş ve objektif bilgiye dayanmak değilmiydi? Okul öncesi çağdaki çocukların cami gezilerine götürülmesi veya okullarda dini temalı söyleşilerin yoğunlaştırılması, anayasadaki laiklik ilkesi ve eğitimde fırsat eşitliği konunda saçma bir duruş sergilemiyor mu?

Milli Eğitim'in önceliği, her inanç grubuna eşit mesafede durmak değilmiydi?  Yarın biri çıkıp ben kilise görmek istiyorum dendiğinde götürülecek mi?
mandown
Legendary
*

Activity: 2562
Merit: 2098

View Profile
February 16, 2026, 09:53:42 AM
Merited by EFS (1), mhanbostanci (1)

Bu ney la?  Götürsünler sorun yok  çocuklar herşeyi görsün en azından o yaşataki çocuklar okullarda neden tuvalet kağıdı gibi en temel temizlik ürünleri olmadığını sorgular Smiley okulların işi gücü bitti din vs muhabbeti arkadaş onu aile veriyor zaten sen git ilk çocuklara yapay zekayı öğret önlerine ai için birkaç raspberyy pi gibi ürenler koy zaten ileride çocuk doğruyu yanlışı bilir ona göre hareket eder.

lodocus
Full Member

Activity: 190
Merit: 152

View Profile
February 16, 2026, 01:26:32 PM

Türkiye'de her dine eşit mesafede durulması gibi bir durum söz konusu bile olamaz. Şu cümleyi kurduğunuz anda sizi din düşmanı ilan edecekler bile var. Belli bir yaşa gelen çocukların üzerinde kontrol sağlayamadıkları için dini etkinlikleri kaç yaşına kadar indirmişler. Yukarılara çıktıkça gençlerin bunlara tahammülü kalmıyor çünkü. Camide ne sıklıkla 15-25 yaş aralığında insan görüyorsunuz?

O yaştaki çocuğa dini eğitim verilmez zaten, o eğitim olmaz çocuk daha dünyayı yeni yeni anlamaya başlamış sen bir tanrıdan bahsediyorsun peygamberden bahsediyorsun. Çocuğun kafasında oluşanla, büyüdüğünde öğreneceği tanrı birbirine ters düşmeye başlayacak. Sonra gençler niye dinden çıkıyor  Smiley Bırakın insanlar neye inanmak istediğini kendisi keşfetsin.
xzone
Legendary
*

Activity: 3220
Merit: 1788

View Profile
February 16, 2026, 07:54:31 PM

4-6 yaş grubundaki çocuk camiye götürülecekse ailesi zaten yazları kurslara falan götürüyordur, neden tüm çocukları götürmeye çalışıyorsunuz ki? Din o yaşta çok yanlış algılanabilir, bir de bu din eğitimi değil sanki dünyada tek bir din varmış gibi eğitim veriliyor bizde.
İşimiz gücümüz derdimiz tasamız bitti okul öncesi çocukların cami görmesi kaldı. Sen önce okul öncesi eğitimi tam olarak sağla ondan sonra gelen 3-5 çocuğu camiye götürmeyi düşünürsün

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
meser#
Legendary
*

Activity: 1722
Merit: 1052

View Profile
February 16, 2026, 10:01:32 PM
Merited by EFS (1)

Şunun şurasında bi 10 sene hadi bilemediniz 15 senesi kaldı şu rejimin düşmesine. Seçim sandık olayından bahsetmiyorum. Mental olarak şuanki hükümetin mentalinin geldiği noktaya bakın İmamhatipler diyerek 14-18 yaşta çözüm bulmaya çalıştılar ahlaki dezenformasyona baktılar tutmadı 4-6 yaşa kadar indiler. Bunun bir tık ötesi rusyada çocukları buza sokup çıkartıyorlardı gibi birşey vardı ya hah 40.günü dolduran bebeği bir gün camide uyutmaya kadar gider belki.

Yeni yetiştirilmiş tertemiz parılparıl bir domatesi çürüklerin arasına koyarsan çürükleri temizleyip eski haline getirmez ama çürükleri yenilerin arasına koyarsan çürütür. Önce bu ülkedeki çürük çarık insanları temizleyin ondan sonrası zaten kolay olacak. Ama işte gelde bunu anlatabil...

FESTINA LENTE
Pages: [1]
  Print  

Jump to: