Uuuuu en sevdiğim konulardan alırım bir dal
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5399580.msg60187923#msg60187923Öncelikle şu konumun linkini bırakayım hocam zamanında 90 gün olmasa da 100₺ gibi bir miktarla 10X'ten daha fazla bir oranı kovalamıştım ve çok güzel bir miktara kadar çıkmıştım. Ancak sonuca ilerlemeden bazı sebeplerden ötürü sonlandırmam gerekmişti. Biriktirdiğim meblayı ise çok güzel birşey için kullanmıştım daha sonra yine güzel bir challange yaparım dediysem de aynı yorgunluğa ve koşuşturmaya mecalim kalmadığı için yapamamıştım.
Şimdi senin konuna gelecek olursak işin hem zor hem kolay. Kolay olan kısım 10X diyebileceğin bir oran ama zor olan kısım işte şuan 0'dasın ve onu 10 yapman gerekiyor. Risk oranın yüksek olacak yani dişe dokunur bir kazanç için yüksek miktarlarda risk alacaksın bunu da 3-5 dolarlık alımlarla yapmayacaksın. Bir sistem oturtman analiz yapman yani gideceğin yola güvenene kadar belki de bu miktar 300-400 dolara gerileyecek. Tabiki de ben sadece kripto paralara odaklanmamıştım ama sen kriptoya odaklandığında kaldıraç kumar olacak, robotlar kimin taşşıma kablosu büyükse o kazanacak

, memelerde birden terse düşme ihtimalinde yüksek, Icolarda bekleme süren yüksek olacak listelendide şöyle olduda böyle olduda vs.
Benim önerim ilk başta bu meblanın %10'unu kullan yani 100$ al ve 1000$ yapmaya odaklan. Diğer 900'e elleme ne zaman ki ya ben bu şekilde daha rahat daha kolay daha risksiz ilerliyorum dediğin anda 900'u işleme al. Değilse kumar oynamaktan bir farkı olmayacak. Hedef 90 gün olması güzel ama bu 90 günde tam odağın bu olursa ve başarırsan önün rahat diyebilirsin 1 senelik çalışmayı çıkarttım yatarım diyebilirsin. Ama kesinlikle zaman az kaldı diye riski arttırma. Balta bileyleme hikayesinde ki gibi kendini çok güzel bir şekilde hazırla keskinleştir yolun açık olsun.
Başarmakta senin elinde başaramamakta senin elinde. İnsanoğlu istemediğine bin bahane bulur, istediğine 1001 yol açar derler...