Bitcoin Forum
February 20, 2026, 09:13:43 AM *
News: Community awards 2025

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 1000 dolarımı nasıl 10.000 dolar yaparım?  (Read 43 times)
KHaqan007 (OP)
Member
**

Activity: 196
Merit: 36

View Profile
February 19, 2026, 07:04:14 PM
Merited by meser# (2)

Evet 3 ayım var, 1000 dolarımı nasıl 10.000 yapabilirim?

Kaldıraçlar, robotlar mı, solana ağındaki meme coinler mi, ICO'lar mı yoksa başka bir yol var mı?

kriminall
Hero Member

Activity: 1624
Merit: 537

View Profile
February 19, 2026, 08:49:31 PM

Bunun cevabını bilecek adamın burada ne işi var ki? 10x kazançtan bahsediyorsunuz. Benim de böyle bir kazanca ihtiyacım var ama neye yatırım yapacağımızı bilmiyoruz. 10 katı kazanç sisteminde olmasam 2x’e de razıyım ben. Foruma baktığınızda ciddi kayıplar da yaşandığını görürsünüz.

yslyv
Hero Member

Activity: 1288
Merit: 635

Catalog Websites

View Profile
February 19, 2026, 09:07:00 PM

3 ayda 10x tamamen kumar. eğer böyle bir yol olsa 1000 dolarla başlayıp bu şekilde 2 yıl devam edersen 1000 x 10^8 den neredeyse Türkiye'nin dış borcunu ödeyebilecek seviyeye geliyorsun.
bilmişlik taslamayayım muhtemelen sen de piyasanın içerisindesin ama kaldıraç dediğin şey de büyüteç gibidir, kazancı da büyütür, hatayı da. kullanarak gerçekten para kazanabilen insan nadirdir.

█████████████████████████
████████▀▀████▀▀█▀▀██████
█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████
██▄███████████████▀▀▄▄███
███▄███▀████████▀███▄████
█████▄████▀▀▀▀████▄██████
████████▄▄████▄▄█████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
MomusReign
Newbie
*

Activity: 28
Merit: 0

View Profile
February 19, 2026, 09:49:05 PM

yapabilme ihtimalin düşük ama yapılamaz değil.Bir taktik belirlersen her gün şu kadar kazanç elde edeceğim diye günün sonunda kazanabilirsin.
meser#
Legendary
*

Activity: 1736
Merit: 1053

View Profile
February 19, 2026, 10:34:08 PM

Uuuuu en sevdiğim konulardan alırım bir dal Smiley

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5399580.msg60187923#msg60187923

Öncelikle şu konumun linkini bırakayım hocam zamanında 90 gün olmasa da 100₺ gibi bir miktarla 10X'ten daha fazla bir oranı kovalamıştım ve çok güzel bir miktara kadar çıkmıştım. Ancak sonuca ilerlemeden bazı sebeplerden ötürü sonlandırmam gerekmişti. Biriktirdiğim meblayı ise çok güzel birşey için kullanmıştım daha sonra yine güzel bir challange yaparım dediysem de aynı yorgunluğa ve koşuşturmaya mecalim kalmadığı için yapamamıştım.

Şimdi senin konuna gelecek olursak işin hem zor hem kolay. Kolay olan kısım 10X diyebileceğin bir oran ama zor olan kısım işte şuan 0'dasın ve onu 10 yapman gerekiyor. Risk oranın yüksek olacak yani dişe dokunur bir kazanç için yüksek miktarlarda risk alacaksın bunu da 3-5 dolarlık alımlarla yapmayacaksın. Bir sistem oturtman analiz yapman yani gideceğin yola güvenene kadar belki de bu miktar 300-400 dolara gerileyecek. Tabiki de ben sadece kripto paralara odaklanmamıştım ama sen kriptoya odaklandığında kaldıraç kumar olacak, robotlar kimin taşşıma kablosu büyükse o kazanacak Cheesy, memelerde birden terse düşme ihtimalinde yüksek, Icolarda bekleme süren yüksek olacak listelendide şöyle olduda böyle olduda vs.

Benim önerim ilk başta bu meblanın %10'unu kullan yani 100$ al ve 1000$ yapmaya odaklan. Diğer 900'e elleme ne zaman ki ya ben bu şekilde daha rahat daha kolay daha risksiz ilerliyorum dediğin anda 900'u işleme al. Değilse kumar oynamaktan bir farkı olmayacak. Hedef 90 gün olması güzel ama bu 90 günde tam odağın bu olursa ve başarırsan önün rahat diyebilirsin 1 senelik çalışmayı çıkarttım yatarım diyebilirsin. Ama kesinlikle zaman az kaldı diye riski arttırma. Balta bileyleme hikayesinde ki gibi kendini çok güzel bir şekilde hazırla keskinleştir yolun açık olsun.

Başarmakta senin elinde başaramamakta senin elinde. İnsanoğlu istemediğine bin bahane bulur, istediğine 1001 yol açar derler...

FESTINA LENTE
Pages: [1]
  Print  

Jump to: