Fiyatlar cidden garip mesele parasıda değil millete alıştırmışlar bi hamur ekmek yedirmeye milletin kafasıda durmuş akşam fırına bi gittim ekmek alıcam millet mal mal bana bakıyor lan salaklar 50 tl'ye gidin ayrım kg hamsi alında az kafanız çalışssın

Bu arada teşekkürler.
Hocam birde kimse kusura bakmasın ama hamsiyi her zaman taze yiyemezsin ama gidip pide'yi istediğin zaman bulabiliyorsun
şimdi sorsan neye zam geldi neden bu kadar zam geldi desen fırıncılarda sesi çıkan yok maşşalah kah hukuk dedinmi sadece kendi hakları.
yalan yok 2 yıl öncede ramazan bayramo boyunca almamıştım. birde şu ramazan bayramı öncesinde ete zam geliyor ya ayar oluyorum abi napıyorsunuz ramazan gelince ete ne oluyor.
Zam olayı maalesef karaktersizlikten kaynaklanıyor. Ramazandan önce gıdalar zamlanır, öğretmenler veya sevgililer gününden önce çiçekler zamlanır. Neyi ne zaman zamlanacağını iyi biliyorlar. Bir seferinde sevgililer gününden 1 gün sonra yarı fiyatına gülleri almıştım. Yani insanlar fırsatçı oldukça bu daha da artar. Ramazan geldi mi peynir, yumurta, süt, et her şey zam yer.