Arkadaşlar, Ramazan ayına girdik ve bu sadece bir bahane olarak itici güç olsun istiyorum. Bir yardım kampanyası yapalım veya bir miktar para toplayalım. Aramızda bunu yerine ulaştırabilecek bir escrow bulunur elbette. Herkesin güvendiği üyelerden olması bizim için daha iyi olur. Bu yüzden @EFS, @Lachrymose, @blomen, @mhanbostanci, @Vispilio, @mandown gibi üyelerin forumda daha aktif ve bu işe yatkın olabileceğini düşündüğüm ve böyle bir organizasyona ücretsiz escrow hizmeti vereceklerini tahmin ettiğim için, yardımlarını talep ediyorum.
Bitcointalk’de bağış elbette BTC olarak veya herhangi bir kripto ödemesi olarak yapılabilir bence. Eğer Fitre ve Zekat vermek isteyen varsa dini gerekliliği olarak, yapacağı bağışı bu gerekliliklerden düşebilir herhalde. Ben karşılıksız şekilde 0.001 BTC bağışlayacağım eğer bir escrow cüzdan adresleri tanımlarsa.
Bağış yapılacak kurumu da birlikte seçebiliriz burada. Benim aklıma LÖSEV, Kız Çocuklarını Koruma Derneği, Kansersiz Yaşam Derneği, LOSEMA gibi dernekler geliyor. Gerekirse burada bunu da oylar ve paranın oraya aktarımını sağlarız. Forumda sayımız fazla ve bu ay bahanesiyle böyle bir yardım kampanyasına ne dersiniz?
Ayrıca bahse konu gönüllü escrow olabilecek üyeler de burada kendilerini belirtebilirler.
|