Bitcoin Forum
April 11, 2026, 10:00:48 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Metropol Kurumsal Hizmetler halka arzı onaylandı  (Read 101 times)
Yabani (OP)
Full Member

Activity: 652
Merit: 196

View Profile
February 25, 2026, 08:13:49 PM

Metropol Kurumsal Hizmetler
▪️Arz büyüklüğü 1.5 Milyar TL
▪️ Bireysele Eşit Dağıtım

Güncel bilgiler geldikçe yazacağım
mandown
Legendary
*

Activity: 2618
Merit: 2170

View Profile
April 06, 2026, 06:52:13 PM

https://halkarz.com/metropal-kurumsal-hizmetler-a-s/

Sık sık alsat yaptığım bir ürün bugünde tavan oldu bundada tera olunca biraz elim rahat hareket edebiliyorum bu olay farkındalık yaratmaya başladıkca hisseler yürüyecektir ama dikkat edin bu tarz hisseleri uzun süre elde tutmayın tera'nın onlarca kat yukselttiği hisseleri düşüş başladığı an satmanız imkansız oluyor o yüzden kar gördüğünüz gibi çıkın yada beklentinizi tamamladıysa çıkın geçin.

Konuya şimdiye kadar hiç cevap gelmemeside garip buradaki arkadaşların neredeyse tamamı kripto yüzünden ekonomi ile uzaktan yakından alakalı insanlar.

yenerbatmaz
Sr. Member

Activity: 1484
Merit: 457

View Profile
April 07, 2026, 05:29:39 AM

Ben cuma günü alım yapmıştım. Önce kar sonra zarar ettim. Kapanışa yakın borsa satış yediği için.  Dün itibariyle tekrar tavan oldu. İşin içinde Tera varsa bu kağıt en kötü X2 gider. Bu hafta çoğunlukla tavan olacak şekilde devam eder diye düşünüyorum
Halka arzına da katılmıştım ama bu başlığı o zaman görmemişim.

mandown
Legendary
*

View Profile
April 07, 2026, 05:35:21 AM

Ben cuma günü alım yapmıştım. Önce kar sonra zarar ettim. Kapanışa yakın borsa satış yediği için.  Dün itibariyle tekrar tavan oldu. İşin içinde Tera varsa bu kağıt en kötü X2 gider. Bu hafta çoğunlukla tavan olacak şekilde devam eder diye düşünüyorum

tera bu üründe ben masada yokum havası veriyor ellerindeki ufak ufak satıyor svgyo2yu kaçırdım bu hisse'de de kaçırmak istemiyorum tera arz esnasında dahil olduğu hemen hemen her projeye dokunuyor teraya birşey olmamak zorunda borsanın yeri bofa'sı oldu.

kizilhare
Member
**

Activity: 297
Merit: 50

View Profile
April 07, 2026, 08:53:34 AM

tera bu üründe ben masada yokum havası veriyor ellerindeki ufak ufak satıyor svgyo2yu kaçırdım bu hisse'de de kaçırmak istemiyorum tera arz esnasında dahil olduğu hemen hemen her projeye dokunuyor teraya birşey olmamak zorunda borsanın yeri bofa'sı oldu.

Cuma gününden bu yana TERA mal topluyor. Tera sizinde dediğiniz gibi yerli Bofa olacak. Girdiği yeri iyi götürüyorlar.
Mcard dışında Tera'nın girdiği hangi halka arzlar var acaba?

mandown
Legendary
*

View Profile
April 07, 2026, 09:16:41 AM

Hayır tam tersine tera'da mal kalmadı tamamen sattı şuan yukarı kaldıranlar midas   bu hissenin olayı hisse senedinin ciddi sayıda az olması buda en ufak alımda fiyatı yukarı k aldırıyor.

Bu arada bizim bist tam dolandırıcılık üzerişne kurulmuş tahtalar ciddi derece boş kalkıp yüklü alırsanız anında  tavan dahi olur. alırken çok dikkatli olun kriptopdaki gibi direk buy yapmayın.

yenerbatmaz
Sr. Member

View Profile
April 10, 2026, 05:24:40 AM

Temettü açıklaması geldi Mcard'dan. Brüt: 5.39 TL Net: 4.38 TL ödemeler 13 Mayıs'ta yapılacak. Dün temettü açıklaması gelmeden önce Ky'nin elinden malı almak için galiba tabana kadar indirdiler. Ben bir gün önceden 180 TL sen satmıştım 170 den geri koydum. Sonra yukarı gitmeye başladı. Keşke her şey böyle sıraya göre olsa ve elimizde olan hisse ve coinlerde bu durumu yaşasak. Bugün tavana yakın yerden satacağım.

yenerbatmaz
Sr. Member

View Profile
April 10, 2026, 05:34:35 PM

Temettü açıklaması geldi Mcard'dan. Brüt: 5.39 TL Net: 4.38 TL ödemeler 13 Mayıs'ta yapılacak. Dün temettü açıklaması gelmeden önce Ky'nin elinden malı almak için galiba tabana kadar indirdiler. Ben bir gün önceden 180 TL sen satmıştım 170 den geri koydum. Sonra yukarı gitmeye başladı. Keşke her şey böyle sıraya göre olsa ve elimizde olan hisse ve coinlerde bu durumu yaşasak. Bugün tavana yakın yerden satacağım.

Tavan tavan olacağını bile bile 177'den sattım. Temettü ayağına millete gel gel yapacaklarını düşünüyorum. Daha yeni halka arz olmuş bir hissenin temettü vermesi bana pek mantıklı gelmedi.
Hafta sonu olması ve mevcut durumdan dolayı satıp nakite geçtim. 190'ın üstüne attı ve tavan kapattı.
Şuan için ucuz kaldığını düşündüğüm Beste kaldı.
Halka arzı eşit pay dağıtımı yapıldı. Eğer büyükler toplamış ise onun da x3-4 yapması lazım.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: