@EFS, lütfen bana bir yük olarak görmeyin bunu. Ben gönüllülük esaslı olarak gönderiyorum. Kimse bana ne zorlama, ne baskı, ne telkin verdi. Benim için bu bir heyecan. Bu forumda bilgilenmek benim önceliğim ki forumdan kazandığımın bir kısmını foruma geri aktif kalması amacıyla dağıtmak benim için güzel bir şey oluyor.
Yıllardır bir çok forumda var oldum ve o kadar seviyesiz sohbetlere şahit oldum ki, burasının tartışması bile seviyeyi yükselten cinsten. Bu yüzden bu varlığı korumalı, belki de yeni kullanıcıları şevklendirmeliyiz.
Gönderdiğim şey de devede kulak yani, maksat ortada bir heyecan olsun ve benim aslında bir düşüncem daha var onu da ilerleyen zamanlarda zaten (umarım) görürsünüz.
Lütfen ücret konusunda dediğim gibi, kötü hissetmeyin. Ben geleni tekrar foruma harcayarak keyif alıyorum. Başkası da tahminleri yaparak keyif alır. Daha önce de uçuk bir farkla da olsa kazandığım için kendimi şanslı hissediyorum

Bu arada ödüllere katkıda bulunan diğer kullanıcılar da çok değerli. @execijutiere, @blomen, @mhanbostanci gibi değerli üyelerimiz var. Forum, daima var olmalı ve biz bu ödül programı ve tahmin yarışmasıyla diğer lokallerden daima farkımızı en azından istikrarla göstermeliyiz.
Bu kadar forum uğraşısı arasında bir de bu konuyla uğraştığınız için size de teşekkürler.
Herkese yeni tahmin yarışmasında başarılar bugün sanırım liste kapandı