Bu konudaki görüşüm farklı Boga dönemi yaşandığında bu fenomenler sayesinde girilen projelerde insanlar deli para kazandı iş şimdi tam tersine dönünce tabiki insanlar kayıp yaşadı ve bu kayıplar büyüdükçe bı parazit fenomenlere tepkiler büyüdü bir kismina dava bile açıldı ancak kriptodaki tek gerçek trend hype ve topluluk bu üçünden biri yoksa bireysel olarak yürütmek imkansız hal aliyor
Senin gibi birisi bile böyle diyorsa acemi yatırımcı neler yapmaz ki? Fenomenlerin ne hayrı olmuş acaba? Telegramda ref kasmaktan başka bir işe yaramıyorlardı. Bir de şu dediğim adamlar 50 dolar hedef koyup 0.02 dolara düşen projelerden bahsetmiyor bile ve hala insanlar peşinden gidiyor. Buna üzülüyorum ben. Belki dişinden tırnağından arttırıyor.
Kriptoyu uzun zamandır ponzi sistemine benzettigimi zaten ben her ortamda söylüyor dile getiriyorum btc tek gerçek geri kalanlar ise topluluk olmadan hiçbir değer uretmiyor topluluk nerede x gibi platformlarda kusura bakmayın ama gerçekler acı hepimizin amacı 1 dolar etmeyecek ürünleri athlerden satmak değil mi? Senin benim sattığım ürünü kim alıyor? Başka bir yatırımcı adı yatırımcı yersen

.
Kripto sistemi başlangıç için iyiydi ancak geldiğimiz noktada insanların birbirine kitledigi bir yer zamaninda 1 dolara sattığım ürün için belki xx satın aldım ama bu ürün şuan 0.00002 etmiyor burada 1 dolara satmamisi zaglayan şey ne? Trend ve topluluğun birbirini gazlamasi..
Birçok kişi burada dahi bircok takipçiye ulaşmaya çalışıyor olmadı x platformunda abone satin alıyor çünkü oda biliyor.
Malesef gerçekler acı. Fenomenler aktif olarak belki beş para etmeyen insanlar olabilir ama o fenomenler vbleri olmasa bu piyasada elinizdeki mala alıcı bulamazsınız buda bir gercrk.
Piyasada fiyat vermeyen kalmadı ki cz bile bir ara fenomenlik yapıp fiyat veriyordu ne yani cz de mi bir işe yaramıyor ama 2021 boğazında insanlar zengin olduysa cz sayesinde oldu. Şimdi ise yaramıyor oluşu hiçbir zaman ise yaramadigi anlamı taşımaz.
Sülük gördüğünüzde üstüne basarsiniz ama biryerlerde o bir işe yariyordur.
Her Bogada bu işin ekmeğini proje yöneticileri ve zenginler yedi kalan fenomenlere patladi fenomenler de bir bok bildiğini sanıyordu