Bok svima, imamo odlične vijesti!
Naša web stranica ETZ-Swap uvrštena je i odobrena na KYCnot.me kao izvrsna kriptovalutna mjenjačnica bez KYC-a, čime svi korisnici kriptovaluta usmjereni na privatnost dobivaju još jednu javno dostupnu referentnu točku za procjenu naše usluge, njezina profila mjenjačnice bez KYC-a i dostupnih opcija pristupa.
KYCnot.me poznat je kao direktorij kriptovalutnih usluga koji korisnicima omogućuje usporedbu alternativa usmjerenih na privatnost za kupnju, razmjenu, trgovanje i korištenje kriptovaluta bez nepotrebnog otkrivanja osobnih podataka.
Za naš tim ovo uvrštenje predstavlja važan korak u smislu vidljivosti, jer mnogi korisnici koji traže kriptovalutnu mjenjačnicu bez registracije radije provjeravaju neovisne direktorije prije nego što izravno isprobaju neku uslugu.
Prema stranici ETZ-Swap na KYCnot.me, usluga trenutačno ima preliminarnu KYC razinu 0/4, ukupnu ocjenu “Good” i visoku ocjenu privatnosti. Opis također ističe nekoliko praktičnih značajki koje odgovaraju pozicioniranju ETZ-Swap-a u direktoriju:
1. Nije potrebna registracija
2. Podrška za Monero
3. Onion/I2P pristup
4. Upotrebljivost bez JavaScripta
5. Dostupan Telegram bot
6. API pristup
7. Dobra likvidnost
KYCnot.me označava ETZ-Swap kao odobren nakon svojih nedavnih provjera, uz napomenu da će se usluga nastaviti dodatno pregledavati.
To ne znači da bi korisnici svako spominjanje ETZ-Swap-a u direktoriju trebali smatrati trajnim jamstvom sigurnosti.
Svi korisnici naše web stranice i dalje bi trebali pažljivo pregledavati detalje svojih transakcija i strogo se pridržavati vlastitih pravila i standarda rizika pri radu s kriptovalutama.
“Želimo još jednom uvjeriti korisnike da je ETZ-Swap stvoren za ljude koji žele jednostavniji proces razmjene bez otvaranja računa. Usluga je usmjerena na izravne razmjene kriptovaluta, pristup koji poštuje privatnost i praktične metode izvršenja.
Naš cilj ostaje jednostavan: pružiti jasan proces razmjene bez registracije, podržavati imovinu usmjerenu na privatnost kao što je Monero i učiniti proces zamjene praktičnim bez stvaranja nepotrebne složenosti povezane s korisničkim računima.”
Opis možete sami pregledati ovdje:
ETZ-Swap na KYCnot.meSlužbena web stranica ETZ-Swap:
https://etz-swap.comBrza kripto razmjena:
Zamijeni MoneroBTC u XMRBTC u XMRUSDT u XMRAlternativne opcije za kripto razmjenu:
Kripto mjenjačnica bez JavaScriptaTelegram kripto mjenjačnica bez KYC-a