Bitcoin Forum
March 15, 2026, 07:45:32 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Savaşın ilk 6 günü amerika ile türkiye maliyeti hemen hemen benzer  (Read 52 times)
Yabani (OP)
Full Member

Activity: 585
Merit: 173

View Profile
March 13, 2026, 09:56:59 AM
Last edit: March 13, 2026, 02:32:13 PM by Yabani

Savaşın ilk altı gününün ABD’ye maliyeti 11.3 milyar doların üzerinde.

https://x.com/serbestiyetweb/status/2032031633746899291

Grok'a türkiyenin bu süreçte harcadığı parayı sorduğunuzda benzer bir maliyet ile karışılaşıyoruz bizsavaşta taraf bile değiliz. Nasıl bu kadar kırılgan olduk anlamıyorum.
Lethobios
Jr. Member
*

Activity: 42
Merit: 6

View Profile
March 13, 2026, 02:24:07 PM

Gönderi

Yeni gönderileri gör
Sohbet
-
Etkili Haber Yeni Sayfa
@etkilihaberyeni
TCMB, savaşın ilk 6 gününde döviz rezervinden 25 milyar dolar sattı.

Pentagon ise savaşın ilk 6 günü için 11 milyar dolar harcadı.

Grok bu durum için türkiyede 11-12 milyar dolar sattığını söylüyor biz savaşta taraf bile değiliz. Nasıl bu kadar kırılgan olduk anlamıyorum.

Bu nasıl konu her şey birbirinin içine girmiş.Konu açıyorsun doğru düzgün bile değil zaten kopyala yapıştır yapıyorsun anlaşılan Gönderi yeni gönderileri gör ne alaka?
Bu Quote olarak paylaşanları anlamıyorum.Birkaç kişi yapıyor zaten forumda.
Yabani (OP)
Full Member

View Profile
March 13, 2026, 02:33:35 PM

Gönderi

Yeni gönderileri gör
Sohbet
-
Etkili Haber Yeni Sayfa
@etkilihaberyeni

Grok bu durum için türkiyede 11-12 milyar dolar sattığını söylüyor biz savaşta taraf bile değiliz. Nasıl bu kadar kırılgan olduk anlamıyorum.

Bu nasıl konu her şey birbirinin içine girmiş.Konu açıyorsun doğru düzgün bile değil zaten kopyala yapıştır yapıyorsun anlaşılan Gönderi yeni gönderileri gör ne alaka?

Haklısın düzelttim. Konuyu telefondan açtığım için copy paste'de hatalar olmuş.  Quite konusunu anlatmaya gerek yok birde burası konu dışı bu quite muhabbetini en çok burada görmüş olmanızda doğal.

Lethobios
Jr. Member
*

Activity: 42
Merit: 6

View Profile
March 13, 2026, 02:45:50 PM

Gönderi

Yeni gönderileri gör
Sohbet
-
Etkili Haber Yeni Sayfa
@etkilihaberyeni

Haklısın düzelttim. Konuyu telefondan açtığım için copy paste'de hatalar olmuş.  Quite konusunu anlatmaya gerek yok birde burası konu dışı bu quite muhabbetini en çok burada görmüş olmanızda doğal.

Ekonomi bölümündeki konuda benzer yorumu yazmışsın ek olarak burada konu açıyorsun.Orada devam edebilirdin
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5576680.msg66489941#msg66489941
Yabani (OP)
Full Member

View Profile
March 13, 2026, 03:10:37 PM

Evet haklısın ama Türkiyenin girmediği bir savaşta amerika ile benzer bir parayı harcamış olması konu arasında kaybolup gidecekti. Orada amerikanın maliyeti burada ise türkiyenin maliyeti'ni vurgulamak istedim aslında konunun varlığınıda unutmuşum bir çok konuyu okuyorum gün içinde ve dahil olmak hoşuma gidiyor.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: