Bitcoin Forum
March 18, 2026, 02:55:20 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Midas Kripto Transferine %2 ekstra TL  (Read 37 times)
execijutiere (OP)
Legendary
*

Activity: 2072
Merit: 2131

Spinly.io - Next-gen Crypto iGaming Platform

View Profile
March 16, 2026, 05:24:00 PM
Merited by Vispilio (2)

Kripto varlıklarınızı platforma aktardığında, aktardığın tutarın %2'si anında TL olarak hesabına düşüyor.Aktardığınız  Varlıklar kilitlenmiyor. Spot trade'e, staking'e, çekime açık.20 Ocak 2027’de bu tutarı nakit çekebiliyorsun.Kullanan olur mu bilmiyorum ben midas platformunu kullanmıyorum ama kullanan varsa diye paylaşayım dedim.Platform içinde yapacağınız işlemlere de zaten blog yazısında örnekler verilmiş.
link : https://www.midaskripto.com/ayricaliklar/midas-kullanicilarina-ozel-2-ekstra-kampanya-detaylari/

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
████░▄▄▄███████
████▄▄▄▄▄▄▄▄░▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
████████████░███
████▄▄▄▄████░██▀
████▀▀▀▀▀▀▀▀░▀
████░█▀

░▄████████████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀
█████████░▄▄▄
█████████░███
░▄░██████░██▀██
▀▀░██████░▀██▄██
████████████░█▀

░▄███████▀░▄██▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀██▀▀▀▄██
████████████░███
████████████░███
██░▄░███████░███
██░█░███████░███
████████████░███
████████████░█▀

░▄██████▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▄██
██████░███
██████░███
██████░███
██████░███████▀▄
██████░▀▀▀▀▀▀▄██
████████████░█▀

░▄████▀██▄█████▀▄
▀▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▄██
█████████████░███
█████░█░█████░███
█████░▀░█████░███
█████████████░█▀
██████████░▄▄▄
██████████░█▀

.....  Next−Gen Crypto iGaming  .....
| 
     Play now      
Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1330
Merit: 1009

View Profile
March 17, 2026, 06:08:17 PM

Bir üst limit falan vardır herhalde. Midas ben de kullanmıyorum ama kullanan çok kişi gördüm genellikle kripto para için değil de Amerika borsalarında hisse almak için kullanıyorlardı. Böyle platformları kullanmak riskli gibi geliyor nedense. Türkiye’de her an her şey olabileceği için risk taşıma ihtimali yüzünden %2 bence alınabilir bir risk değil büyük parası olanlara. Haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim hocam.

mandown
Legendary
*

Activity: 2590
Merit: 2130

View Profile
Today at 08:05:21 AM

Bir üst limit falan vardır herhalde. Midas ben de kullanmıyorum ama kullanan çok kişi gördüm genellikle kripto para için değil de Amerika borsalarında hisse almak için kullanıyorlardı. Böyle platformları kullanmak riskli gibi geliyor nedense. Türkiye’de her an her şey olabileceği için risk taşıma ihtimali yüzünden %2 bence alınabilir bir risk değil büyük parası olanlara. Haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim hocam.

parayı bir süre tutacaksın falan filan öyle yatırdım da bana direk  %2 diye bir durum yok. toplam portföyü 1 yıl boyunca koruyacaksında %2 verecek Cheesy kripto lan burası bir yıl boyunda portföyü aynı yerde tutabileceksem veya zarar etmeyecek durumsaysam zaten senin %2'ne ihtiyaç duymam.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: