Bitcoin Forum
March 19, 2026, 02:44:05 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 57 Gün sonra gelen iptal kararı  (Read 12 times)
kizilhare (OP)
Member
**

Activity: 251
Merit: 34

View Profile
March 18, 2026, 12:37:44 AM

Afrika uluslar kupasında unutulmaz bir maç yaşandı. Hakemin verdiği skandal karara Senagalli futbolcular soyunma odasına giderek kısa süreli sahadan çekilme ile tepki vermişti. Mane arkadaşlarını sahaya geri geyridt. Fas Brahim Diaz ile penaltı atışını kaçırdı. Uzatmalarda da Senagal şampiyon oldu.

Fas Futbol federasyonunun yaptığı itirazı değerlendiren CAF , Fas'ı haklı buldu ve Senegal'in 3-0 hükmen mağlup olmasına karar  verdi.
Madem böyle bir şey var neden o an bu kararı vermediniz. Senagal şampiyon oldu kupayı aldı felan. Şimdi Fas böyle bir şampiyonluğu ( eğer tescillenirse) nasıl içine sindirecek. Adamlar sizi yendi sonuçta.
Senegal nereye itiraz eder bilmiyorum ama 57 gün sonra gelen böyle bir karar ne kadar doğru bilmiyorum.

Senegal'e farklı bir ceza verilebilir ama şampiyonluğunun elinden alınması hiç mantıklı değil.
Haaa şöyle olur maçtan sonra doping testi alınır ve bazı futbolcuların testi pozitif çıkar onu anlarım ama Fas'ın itirazı sonucu böyle bir karar alınması bana hiç mantıklı gelmedi.

Bu hamur daha çok su kaldıracak gibi görünüyor

Pages: [1]
  Print  

Jump to: