Bitcoin Forum
March 27, 2026, 08:46:08 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Katar’da kaza kırıma uğrayan helikopter - Başımız sağolsun  (Read 30 times)
Akkaali (OP)
Full Member

Activity: 182
Merit: 119

View Profile
March 22, 2026, 05:09:44 PM
Merited by Vispilio (3), blomen (1)

Katar-Türk Birleşik Müşterek Kuvvet Komutanlığı kapsamında eğitim faaliyetlerine katılan Katar Silahlı Kuvvetlerine ait bir helikopter, 21 Mart akşamı ilk tespitlere göre teknik bir arıza sonucu kaza geçirerek denize düştü. Olayın ardından başlatılan arama kurtarma çalışmaları neticesinde hem helikopterin enkazına hem de şehit olan personelin naaşlarına ulaşıldı.

Kazada, helikopterde bulunan dört Katar Silahlı Kuvvetleri personeliyle birlikte bir Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu ve Aselsan’da görev yapan iki teknisyen hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

kaynak

kriminall
Hero Member

Activity: 1652
Merit: 544

View Profile
March 24, 2026, 07:27:10 AM

Şehit personellerimize allahtan rahmet, kalanlara sabır dilerim. Kaza kırıma uğrayan helikopter yüzünden 2 önemli teknisyen, 1 binbaşımız şehit oldu. Katarlı 4 asker de hayatını kaybetti. Çok üzücü bir durum bu çünkü ülke dışında da şehit verdik. Ülkemizin bir askeri, bir personeli, bir vatandaşı bile ülke dışında şehit olunca çok üzülüyorum. Ülkede de üzülüyoruz da bir kurs için gidip şehit olması çok üzücü.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: