Vay be bir önceki konuyu hatırlıyorum, üzerinden 5 sene geçmiş demek. Tebrik ederim, sağlıkla güzel günlerde büyüsün

1'den fazla çocuğu olan tüm arkadaşlarımın ortak düşüncesi kız çocuğunun çok daha kolay yetiştirildiği, erkek olursa canavar gibi oluyor ne zaman kızımız oldu o zaman hayatın tadını çıkarttık diyorlar. Bunu diyen 3-5 kişi de değil, her gün bu tarz konuşmalara şahit oluyorum

İkinci çocukta cinsiyetin ne olacağı biraz daha heyecanlı oluyor gözlemlediğim kadarıyla.
Önemli olan sağlıklı olması, gerisi çözülecek şeyler. Maddi manevi her problemin altından bir şekilde kalkılıyor ama sağlık konusundan daha önemli hiçbir şey yok. Yeme içmeye dikkat etmek lazım, baba olarak size de çok büyük sorumluluk düşüyor bu dönemde.
Kardeş kıskançlığına dikkat edin, aradaki yaş farkı 5-6 olduğu zaman kritik bir aralığa denk gelmiş oluyor. Bir de ilk çocuğunuz kız olduğu için kendisini tam okula başladığı dönemde "tahtını kaybetmiş bir prenses" gibi hissetmemesi lazım. Bu konuda mutlaka profesyonellerden yardım almanızı ve birkaç kitap okumanızı tavsiye ederim, gerçekten hassas bir durum.
Tekrar tebrikler, ömrü güzel olsun sizlere huzur ve mutlulukla birlikte gelsin