Ben girmem. Avrupa GYO birkaç sene önce arz oldu, dolar cinsinden arz fiyatının çok çok altından fiyatlanıyor. O kadar zaman geçti dersin ki bu şirket yeni projeler başlattı, kira topladı falan fıstık ama hissenin bir yere gittiği yok. Ha arzdan gelip geleceği de zaten 5-10 lot. Katılınca batmazsın ama benim girmeme sebebim farklı. Arzına katılınca hisseyi takip etmek zorundaymışım gibi hissediyorum. Öyle olunca da ekleme yapıyorum istemsizce. Vurkaç için girenlere 3-5 bir şeyler bırakır illa ki ama uzun vadede çok iyi performans göstermesini beklemiyorum. En başta isimden kaybediyor. Vatandaşı güvenilmez buluyorum o yüzden şirketine ortak olmayı bırak aynı kaldırımda yürümek istemem.
Vatandaşı güvenilmez ve kendisini hiç sevmiyorum. Bir gün Abbas Güçlü'nün programında izlemiştim kensini. Adam direkt şunu söyledi. Yanımda kim olursa olsun sabah 6'da uyanırım. Bu düpedüz ben zamparayım para bende var demek oluyor. 2010 dünya şampiyonasında bütün basketçilere daire dağıtıyordu.
Şimdi parası olsa halka arz olur mu olmaz. Faizsiz sıcak para lazım. Vakıf katılım işin içinde olacak. Zaten hükümet yanlısı olduğu için Ziraat vs de katılır. Tera katılacak mı benim için önemli olan o.
O da girerse devreye en az 4-5 tavan çeker. Zaten herkese 10-20 arası lot düşer fazlası gelmez
Bende katılmayı planlıyorum