Bitcoin Forum
March 28, 2026, 02:19:02 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 27 Mart dünya tiyatrolar günü  (Read 17 times)
Hvdv (OP)
Hero Member

Activity: 1190
Merit: 635

View Profile
March 27, 2026, 12:34:19 PM

Arkadaşlar bugün 27 Mart Dünya Tiyatrolar günü. Bugüne özel bazı kampanyalar var. Bubilet gibi platformlarda indirimler ve 1+1 biletler bugüne özel var. Bilginiz olsun ve değişiklik isteyenler için çok güzel bir gün olabilir. Özellikle klasik eserlerde indirim bulabilen varsa bugün mutlaka değerlendirsin. Akşamınız daha keyifli olabilir. Herkese iyi seyirler  Wink

Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1610
Merit: 1066

View Profile
March 27, 2026, 12:49:11 PM

Her günün de bir şeyi varmış. Tiyatroya en son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum. Sinemayı çok severim baya da gittim de tiyatro biraz daha az tabi. Sinema daha keyifli.

Böyle bir gün olduğunu bile aha şu başlıktan öğrendim. 27 Mart’ta tiyatro günü yaptıracak şey ne olmuş acaba?

Hvdv (OP)
Hero Member

Activity: 1190
Merit: 635

View Profile
March 27, 2026, 01:04:27 PM

Her günün de bir şeyi varmış. Tiyatroya en son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum. Sinemayı çok severim baya da gittim de tiyatro biraz daha az tabi. Sinema daha keyifli.

Böyle bir gün olduğunu bile aha şu başlıktan öğrendim. 27 Mart’ta tiyatro günü yaptıracak şey ne olmuş acaba?
Herhangi bir önemi yok işte ama 61 yılından beri kutlanan bir gün bugün. Yani popüler kültür etkisiyle bir kaç sene önce uydurulan bir gün değil. Paylaşım amacı indirimden haber verip bu konuda isteyeni bilgilendirmekti. Sinema günü olduğunda onu da bilgi postu yapabiliriz tabi. Renkler ve zevkler tartışılmaz. 2 sanat dalı da birbirinden değerli. Sinema hatta bana göre daha basit kaçıyor. Bugün yapay zeka ile sinema yaparsınız ama yapay zeka ile tiyatro izleyemezsiniz. Sahnenin tozu bambaşka.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: